16/17 H:13 | Fenerbahçe 0-0 Beşiktaş | MS | 3 Aralık

Evet bizim sacmaliklarimiz basta olmak uzere . Lucescu ilk sene ucu ucuna sampiyonlugu verdi , o kadrodaki o gun icin safralar gitti ,sacma sapan kartlar goren okanlar emreler ,yabanci takimlarla florttekiler gonderildi , takim bir raya girdi , sampiyonlugu aldi ..

sonraki sene gittik o adami gonderip ,tamam terim de iyi de , isleyen duzeni bozduk . ve lucescuyu gonderdigimiz an kapan takim sampiyon oldu ..

sonra diger sebepler , hakemler , anadolu takimlari filan da sayilabilir.. Biz GS olarak ayagimiza kursun SIkmayi severiz .

Şampiyon'un belirleneceği maç.
Kazanan bence götürür o gazla ligi.
Beraberlikte ise renksizler farkı açamasa da dikiz aynasından kontrol ederek ligi bitirir gibi.

Şampiyon'un belirleneceği maç.
Kazanan bence götürür o gazla ligi.
Beraberlikte ise renksizler farkı açamasa da dikiz aynasından kontrol ederek ligi bitirir gibi.
Ne gazı ya daha ligin 13. haftasındayız.

Isterse birisi 5-0 kazansın yine de daha çok sular akar Mayıs'a kadar neler olur neler.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Ne gazı ya daha ligin 13. haftasındayız.

Isterse birisi 5-0 kazansın yine de daha çok sular akar Mayıs'a kadar neler olur neler.

Ben bu sezonu 14-15'e benzetiyorum... Nedense sampiyon olacakmisiz gibi bir his var, kaosu sever bizim takim.

Bu yonetimle pek sanmiyorum ama...

Gerçekleri konuşmak gerekirse Fb 3 puanı alır.
Bizde pazar günü Kasımpaşa'yı yeneriz.
Başakşehir Antalya'ya yenilmez.

13.Hafta Puan Durumu

1.Başakşehir 31/33
2.Beşiktaş 28
3.Fenerbahçe 27
4.Galatasaray 26

Rize maçında yanılmadık, bunda da yanılmayız şüphesiz.

Ali Koç'un başkan adaylığını açıklaması sonrası fenerbahçe oynadığı 7 maçı da kazandı. Rakiplerine 20 gol attı kalesinde sadece 3 gol gördü!

Ben bu sezonu 14-15'e benzetiyorum... Nedense sampiyon olacakmisiz gibi bir his var, kaosu sever bizim takim.

Bu yonetimle pek sanmiyorum ama...
Dursun'un olduğu yerde başarı zor. Hakemler resmen doğruyorlar bizi kaç haftadır gerek ince ince gerek de Bursa maçında olduğu gibi göstere göstere.

Burada kimse takımın sadece hakemler yüzünden bu durumda olduğunu söylemiyor hiç bir şekilde ama kendini futbolcu olaral düşün. Sahada emeğini çalanlar var ve senin başkanın buna ses çıkarmıyor.

Bu maca Mete Kalkavan ya da Barış Şimşek ikilisinden biri atansa, AY ortalığı ayağı kaldırır. Ne yapar ne eder o maci bunlara yönettirmezdi.

Bizim dursunda nerde böyle güç.

Ctesi 18:15'te Barca-Real maçı varmış, ligtv fb-bjk maçının saattinin değişmesi için tff ye basvurmus. fb kabul ederken, bjk senol güneş'in arada kalmasından kararsızmış.

Maçın 20:00'a çekilmesi gündemde.

bu konuda tff kendi basina karar alabilir , kluplere neyin hesabini veriyor ki ? tff ile lig tv ne derse o olur , ki oyle de olmali

parayi veren lig tv degil mi ?

Bjk olumsuz yanıt verdiği için saat değişikliği yok maç 19.00da başlayacak.( ntvspor)

El Clasico dururken bu yan sanayi derbisini izlemeyeceksiniz herhalde.

Geri
Üst Alt