16/17 H:13 | Kasımpaşa 1-2 Galatasaray | MS | 4 Aralık

Kasımpaşa'nın kadrosu bayağı kötü, Kemal Özdeş var başlarında. Belki bir sürpriz olur da farklı kazanırız.

Muslera
Linnes - Serdar - Hakan - Carole
de Jong - Tolga
Yasin - Sneijder - Bruma
Podolski

Sub: Cenk - Sabri, Chedjou - Selçuk, Josue, Sinan - Derdiyok.

bence Carole yedek kalacak

Puan kaybını geçtim artık kötü oyuna tahammülüm yok bu iş olacaksa beyefendiler sahaya bir duruş koymalı, rakipler he bu oyunla anca Kasımpaşa'yı yenerler diye düşünmemeli, dosta güven düşmana korku veren bir maç olmalı ancak sanırım tam tersi olacak boşuna tribe sokuyor bu kuş takımı bizi.

Keşke paşalarımız yerine forumdan 14 kişi çıkarsaydık şu maça :( :(

Çok kritik sürece giriyoruz 4te 4 yaparsak Şampiyonluk icin favori hale geliriz

Başakşehir ve Derby sonrası bu maçın önemi daha da arttı.

Bu maç da galibiyet farz olduğu.
Sadece 3 Puan için değil - hayır psikolojik avantaj va camianın azalmış Şampiyonluk umutun geri dönmesi için.

Başka Çare Yok. Alacaksınız bu maçı Aslanlar!!!

~Pablo Emilio Escobar Gaviria~

Doğru 11 belli:

_________Muslera
Linnes Serdar Hakan Carole
____DeJong_____Tolga
Yasin ___Sneijder___ Bruma
_________Podolski

~Pablo Emilio Escobar Gaviria~

Puan kaybı halinde @Osman SEDEN reis önderliğinde Florya'ya doğru yol alacağız :sopa:.

Bu mactan 3 puan alamazsak küfür edip MYC alacagim. Bu macta puan kaybeden serefsizdir.

Az once bjkli biriyle konustum,kazansaniz bile sampiyonluk sansiniz yuzde sifir dedi

Devre arasina kadar kazanip Galatasaray oldugumuzu göstermemiz lazim

Az once bjkli biriyle konustum,kazansaniz bile sampiyonluk sansiniz yuzde sifir dedi

Devre arasina kadar kazanip Galatasaray oldugumuzu göstermemiz lazim

Yav ciddiye almayın şu ezikleri. Sanki kendileri 10 numara top oynuyorlar. Hakem korumasıyla ve balla geldiler buraya kadar, biraz da mücadele ettiler. Kaç maçtır berabere kalıyorlar medyada bir tane aleyhlerine haber yok. Mesela Oğuzhan. Bilmem kaçıncı derbisinde berbat oynadı ama bir yorumcu da çıkıp eleştirmez.

Geri
Üst Alt