16/17 H:13 | Kasımpaşa 1-2 Galatasaray | MS | 4 Aralık

9 puanlık maç kazanmamız şartoğlu şart

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Muslera-Sabri-Serdar-Hakan--Linnes-Selçuk-DeJong-Yasin-Sneijder-Bruma-Poldi çıkacak 11 bu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu gece isimiz zor,normalde takımdan ümidim yok ama bu gece kazanacağımızdan eminim bu arada Serdar'dan gol bekliyorum bu gece

Eğer bu maçı alamazsak gerçekten çıldırırım,
Bu 9 puanlık maça çıkıyorsunuz sahada varınızı yoğunuzu ortaya koyun..

Linnes yerine Sabri oynarsa Riekerink biter benim için. şimdiye kadar hep savundum hep bir şans daha verilmesini istedim ama s***rler böyle işi.
HH denen ex td'ümüzü götüren, taraftarla arasını açan olay da forma adaletsizliği yapmasıydı. adam taraftarın istemediği ne varsa yapmaya başlamıştı garezine

O 11 dogru olamaz. Linnes oynar. Yoksa kupa macinda kullanirdi.

Doğru 11 belli:

_________Muslera
Linnes Serdar Hakan Carole
____DeJong_____Tolga
Yasin ___Sneijder___ Bruma
_________Podolski

~Pablo Emilio Escobar Gaviria~

Yasin olmamış. orayı boş bıraksak daha iyi. onun dışında iyi kadro. bir de poldi sağa, eren forvete gelse daha iyi olur sanki.

Linnes yerine Sabri oynarsa Riekerink biter benim için. şimdiye kadar hep savundum hep bir şans daha verilmesini istedim ama s***rler böyle işi.
HH denen ex td'ümüzü götüren, taraftarla arasını açan olay da forma adaletsizliği yapmasıydı. adam taraftarın istemediği ne varsa yapmaya başlamıştı garezine

İkiside oynayacak Corolla yedek başlayacak.

Maç inanılmaz önemli hale geldi kazanır ümitleniriz şüphem yok ama ileri vade de ümitli değilim bir oyun sitilimiz yok takım doğaçlama birşeyler oynuyor gibi geliyor bana kanatları kullanamıyoruz ortadan gelemiyoruz çok iyi pres yok savunma yok bu sene ne oynadığımızı bilen varsa açıklasın..

bu maçta olacak bir puan kaybı hem psikolojik olarak hemde matematiksel olarak bütün ipleri kopartır üstündeki 3 takımında puan kaybettiği bir haftada puan kaybı yaşanırsa çok radikal kararlar almak gerekir.

şu adamın torpilinin nereden geldiğini öğrenmek için gensoru önergesi verirdim milletvekili olsam. Lan nasıl Sabri hala oynayabiliyor kafayı yiyorum 15 senedir.

Ben sorgulamayı bıraktım artık, tebrik ediyorum adamı helal olsun. Eğer 10 senede 20 tane adam geliyor ve hala bu adam oynuyorsa tebrik etmekten başka diyecek bir şey yok.

Bu maçı kazanamazsak kulübü kapatalım zaten.

Şu pas yüzdesi kasma huyundan vazgeçmek lazım artık döndürüp dolaştırıp duruyoruz topu oysaki akıllı paslar atabilen hızlı oyuncularımız var biraz daha sonuca yönelik oynamamız bol bol şut çekmemiz lazım

bac9b435610429770373a7dac22983cc.png

Ne olursa olsun, hakem de doğrasa başka bir şey de olsa vereceksiniz cevabı oynayacağınız futbol ve vereceğiniz mücadele ile. Başka çare yok

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt