16/17 H:13 | Kasımpaşa 1-2 Galatasaray | MS | 4 Aralık

Son 4 maçı alırsak şampiyon oluruz.

Puan kaybederlerse yanima forumdan 9 adam verin veya sadece Vasfi Reizi verin basalim floryayi bilmem ne edilmedik bilmem ne birakmayalim. Yeter ulAn artik.

Son 4 maçı alırsak şampiyon oluruz.
Kasımpaşa ve Osmanlıspor deplasmanları dahil son 4 maçı kayıpsız atlatabilecek bir takıma sahip olsak zaten bu noktaya gelmezdik ve şimdi çok farklı şeyler konuşuyor olurduk. Benim pek umudum yok. Hatta Kasımpaşa'ya karşı deplasmanda en son ne zaman galip geldik hatırlamıyorum. Şu Keita'nın üç asist, Nonda'nın hatrick yaptığı ve maçın başında Ali Güneş'in planjonla top çıkartıp hakemin penaltı veremediği 3-1 kazandığımız maç mıydı acaba? Ben bunun dışında galibiyet hatırlayamadım.

Acilen puan kaybını bırakmalısın CİMBOM

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8 kisi kaldi beyler murattan baska gelecek olan varsa sarpere pm atsin.

Kasımpaşa ve Osmanlıspor deplasmanları dahil son 4 maçı kayıpsız atlatabilecek bir takıma sahip olsak zaten bu noktaya gelmezdik ve şimdi çok farklı şeyler konuşuyor olurduk. Benim pek umudum yok. Hatta Kasımpaşa'ya karşı deplasmanda en son ne zaman galip geldik hatırlamıyorum. Şu Keita'nın üç asist, Nonda'nın hatrick yaptığı ve maçın başında Ali Güneş'in planjonla top çıkartıp hakemin penaltı veremediği 3-1 kazandığımız maç mıydı acaba? Ben bunun dışında galibiyet hatırlayamadım.
2-0dan çevirip şampiyon olmuştuk 2 sene önce. Muslera 2-0ken çok kritik bi top çıkarmıştı

Kadir Ari konu linki ve olasi kotu sonucta hazirligi gs.org a mail at.

Not. Bu bir rica degildir

Asil sorun yarin kazanmamiz degil. Uzun vadede ne yapariz?

Sent from my iPhone using Tapatalk

2-0dan çevirip şampiyon olmuştuk 2 sene önce. Muslera 2-0ken çok kritik bi top çıkarmıştı
He o vardı değil mi doğru. Gerçi o maçta da 2-0 geriye düşmüştük. O çevirme işi her zaman denk gelmez. Bu deplasman ters geliyor bize nedense. Yarın oynanacak maçta bizim milyonluk eşekler umarım utandırırlar beni.

Asil sorun yarin kazanmamiz degil. Uzun vadede ne yapariz?
Şu sıfata tekrar bak ve kurduğun cümleyi tekrar gözden geçir derim;

fft104mm3593513.jpg

Rıdvan Dilmen: "Derbi, uyuyan aslanı uyandırdı."

Haklısın ama kasımpaşa eski kasımpaşa değil,4 te 4 zor belki ama bu maçı almalıyız.Bu maçı alamazsak konuşcak bir şey kalmıyor zaten maalesef.
O kadar oldu mu galibiyet alamayalı?

Haklısın ama kasımpaşa eski kasımpaşa değil,4 te 4 zor belki ama bu maçı almalıyız.Bu maçı alamazsak konuşcak bir şey kalmıyor zaten maalesef.
O kadar oldu mu galibiyet alamayalı?
Yok hamzalı sezonda da 2-0'dan çevirdiğimiz maç vardı hatırlattı renkdaşlar.

Geri
Üst Alt