- 15 Aralık 2011
- 17.805
- 6.897
- 1.373
Son 4 maçı alırsak şampiyon oluruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kasımpaşa ve Osmanlıspor deplasmanları dahil son 4 maçı kayıpsız atlatabilecek bir takıma sahip olsak zaten bu noktaya gelmezdik ve şimdi çok farklı şeyler konuşuyor olurduk. Benim pek umudum yok. Hatta Kasımpaşa'ya karşı deplasmanda en son ne zaman galip geldik hatırlamıyorum. Şu Keita'nın üç asist, Nonda'nın hatrick yaptığı ve maçın başında Ali Güneş'in planjonla top çıkartıp hakemin penaltı veremediği 3-1 kazandığımız maç mıydı acaba? Ben bunun dışında galibiyet hatırlayamadım.Son 4 maçı alırsak şampiyon oluruz.
Puan kaybederlerse yanima forumdan 9 adam verin veya sadece Vasfi Reizi verin basalim floryayi bilmem ne edilmedik bilmem ne birakmayalim. Yeter ulAn artik.
2-0dan çevirip şampiyon olmuştuk 2 sene önce. Muslera 2-0ken çok kritik bi top çıkarmıştıKasımpaşa ve Osmanlıspor deplasmanları dahil son 4 maçı kayıpsız atlatabilecek bir takıma sahip olsak zaten bu noktaya gelmezdik ve şimdi çok farklı şeyler konuşuyor olurduk. Benim pek umudum yok. Hatta Kasımpaşa'ya karşı deplasmanda en son ne zaman galip geldik hatırlamıyorum. Şu Keita'nın üç asist, Nonda'nın hatrick yaptığı ve maçın başında Ali Güneş'in planjonla top çıkartıp hakemin penaltı veremediği 3-1 kazandığımız maç mıydı acaba? Ben bunun dışında galibiyet hatırlayamadım.
Amerikan fuzeleri hazirPuan kaybederlerse yanima forumdan 9 adam verin veya sadece Vasfi Reizi verin basalim floryayi bilmem ne edilmedik bilmem ne birakmayalim. Yeter ulAn artik.
Puan kaybederlerse yanima forumdan 9 adam verin veya sadece Vasfi Reizi verin basalim floryayi bilmem ne edilmedik bilmem ne birakmayalim. Yeter ulAn artik.
He o vardı değil mi doğru. Gerçi o maçta da 2-0 geriye düşmüştük. O çevirme işi her zaman denk gelmez. Bu deplasman ters geliyor bize nedense. Yarın oynanacak maçta bizim milyonluk eşekler umarım utandırırlar beni.2-0dan çevirip şampiyon olmuştuk 2 sene önce. Muslera 2-0ken çok kritik bi top çıkarmıştı
8 kisi kaldi beyler murattan baska gelecek olan varsa sarpere pm atsin.
Şu sıfata tekrar bak ve kurduğun cümleyi tekrar gözden geçir derim;Asil sorun yarin kazanmamiz degil. Uzun vadede ne yapariz?
Raporla reis ihrac yesin trollPm attim küfürle karsilik verdi
Ne cevap vereyim
Kasımpaşa ve Osmanlıspor deplasmanları dahil son 4 maçı kayıpsız atlatabilecek bir takıma sahip olsak zaten bu noktaya gelmezdik ve şimdi çok farklı şeyler konuşuyor olurduk. Benim pek umudum yok. Hatta Kasımpaşa'ya karşı deplasmanda en son ne zaman galip geldik hatırlamıyorum. Şu Keita'nın üç asist, Nonda'nın hatrick yaptığı ve maçın başında Ali Güneş'in planjonla top çıkartıp hakemin penaltı veremediği 3-1 kazandığımız maç mıydı acaba? Ben bunun dışında galibiyet hatırlayamadım.
Yok hamzalı sezonda da 2-0'dan çevirdiğimiz maç vardı hatırlattı renkdaşlar.Haklısın ama kasımpaşa eski kasımpaşa değil,4 te 4 zor belki ama bu maçı almalıyız.Bu maçı alamazsak konuşcak bir şey kalmıyor zaten maalesef.
O kadar oldu mu galibiyet alamayalı?