Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok şampiyon değilde içinde bizimde aptalca goller yediğimiz maçlar ile toparlanır gibi oldular ben ona kıl olmuştum şahsenYalancı bahar çok erken bitti be.Biraz daha kalsalardı keşke potada.Son haftalara doğru kopunca daha keyifli oluyorlardı mal kuş taraflarını izlemek.:asd22:.Birde bunları 3 4 maç bala öte kazanınca ciddi ciddi şampiyon olacagını sanan mallar vardı buradada.![]()
Tehlikeli hareket karar dogru bence.Sowun golünü falan iptal etmişler siz ne diyorsunuz pozisyona?
Mahmutcuğum bizi şaşırtmayacaktırneden uzatmaların ilk devresini erken bitirip ikinci devreyi hiç oynatmadığı için mi 98 dakika nedir lan
önünde saygı ile eğiliyorumrecepi konudan atarak galibiyette pay sahibiyim. recep bir mesaj daha yazsa muhtemelen fener atacakti. #engelledim
recepi konudan atarak galibiyette pay sahibiyim. recep bir mesaj daha yazsa muhtemelen fener atacakti. #engelledim
reiyiz yine bildi. gsc iddia profu berkay isabetliye #tebrikHakemler feneri tutmazsa Antalya puan alır bence.
yok şampiyon değilde içinde bizimde aptalca goller yediğimiz maçlar ile toparlanır gibi oldular ben ona kıl olmuştum şahsen
rızanın tüm hain amellerine rağmen İzmirin gururu gerçek GALATASARAYLI YEKTA KURTULUŞ büyük şikecileri avlamayı bildi.
yaşasın galatasaray yaşasın tam bağımsız yekta kurtuluş :005:
Spor Toto Super Lig sur Twitter : "Moussa Sow, 2011-2012 sezonunda aynı golu Galatasaray'a karşı atmış ve gol verilmişti.
https://t.co/0rVarzu8Az"
Biz de yemişiz öyle bir gol ama vermiş yavşak hakem![]()
Sowun golünü falan iptal etmişler siz ne diyorsunuz pozisyona?
Hakemler feneri tutmazsa Antalya puan alır bence.