16/17 H:14 | Antalyaspor 1-0 Fenerbahçe | MS | 12 Aralık

Yalancı bahar çok erken bitti be.Biraz daha kalsalardı keşke potada.Son haftalara doğru kopunca daha keyifli oluyorlardı mal kuş taraflarını izlemek.:asd22:.Birde bunları 3 4 maç bala öte kazanınca ciddi ciddi şampiyon olacagını sanan mallar vardı buradada.:D
yok şampiyon değilde içinde bizimde aptalca goller yediğimiz maçlar ile toparlanır gibi oldular ben ona kıl olmuştum şahsen

Yekta'nın gol atmasında katkım büyük Yekta penaltısını arkadaşa anlatırken bilezik gibi geçirdi şikecilere.

Yalniz fenere verilneyen bazi pozisyonlar bjk olsaydi verilmisti ve gol iptal edilmezdi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yemin ediyorum abartarak söylemiyorum, ama sezon basindan beri Besiktas net 6 macini hakemle kazanmistir.

Antalya maci var, Bursa maci var, Trabzon maci var, diger penaltili maclar var oooo

Ilk kez fener hakem kurbani diyebiliriz . Oncelikle son dakikalarda penalti bekledikleri pozisyon ele carpma degil , sowla diego nun beraber dususleri de temiz

fakat alperin cekilmesi ve topa dokunmadiysa diego nun serbest vurus organizasyonunda sow a hareketi netti

sow un gol iptali dogru , buna benzer bir golu 2-2 lik macta atmisti sow , semihe faul vardi verilmemisti ,bugunku de netti

macin yildizi sakip ile yektaydi , hayal kirikliklari ise lens ve danilo denilebilir ... hakkaten baya kritik bir yerde fark 7 puana cikti , 2 haftada 5 puanlari buhar oldu

yok şampiyon değilde içinde bizimde aptalca goller yediğimiz maçlar ile toparlanır gibi oldular ben ona kıl olmuştum şahsen

Yaw kadro kaliteleri çok kötü.Artı sıfır kredileri vardı.Birde 2.yarıda hem bize hemde kargalara gidecek deplasmana.Bu takımın şampiyon olması mucize olur yani.Bize kötü diyoruzda bunlar bizden daha kötü.Sıfır yaratıcılık var takımda.Alper,Souza,Topal nedir la.:D

rızanın tüm hain amellerine rağmen İzmirin gururu gerçek GALATASARAYLI YEKTA KURTULUŞ büyük şikecileri avlamayı bildi.
yaşasın galatasaray yaşasın tam bağımsız yekta kurtuluş :005:

An itibariyle liderden 3 puan gerideyiz. bize en yakın rakibimize de 4 puan fark attık.

Ne diyorsun heis. tünelin sonunda ışık var mı, yoksa bambaşka bir yere mi çıkacak

CzdqLdNWIAA_SRF.jpg

sokaklarda-yatan-birol-unel-e-yonetmen-arkadasi-7596845_x_9560_o.jpg

Geri
Üst Alt