16/17 H:14 | Antalyaspor 1-0 Fenerbahçe | MS | 12 Aralık

O karar yanlıştı o günde söylemiştim böyle iş mi olur iyi o zaman adam taban göstererek gelsin önce topa temas etsin rakibi de götürsün. Faul vermesin hakem, iyice saçmaladılar Ümit Karan'da zırt pırt denerdi 2 hareketinden birine tehlikeli hareket veriyorlardı hatta yanlış hatırlamıyorsam Eren'in de bu sezon bir teşebbüsüne tehlikeli hareket vermişti hakem

Hala ölü kanarya atılmamış bu başlıga

Sent from my iPhone using Tapatalk

Simdi Adulkerim birazdan canli yayinda sesini yükselterek bagirir cagirir penalti ve gol diye, digerleri de cok bagiriyor diye hak verir.

An itibariyle liderden 3 puan gerideyiz. bize en yakın rakibimize de 4 puan fark attık.

Ne diyorsun heis. tünelin sonunda ışık var mı, yoksa bambaşka bir yere mi çıkacak

valla reis ben öyle şeylerden pek anlamam bu maçın sonunda da heyecanımın şu kare sebebiyle nekadar yersiz olduğunu hatırladım nekadar heyecan ve aksiyon varsa o an kayboldu.
:(
Ctt119Ul.png

Aziz Basgan umarım 8tasa giydirir.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adamlarin da bir normal maglubiyeti olmaz mi ya..

Hakem +7 verdi, hala hakem diye agliyorlar.

sow un golunun tartisilmasi bile yersiz , kesinlikle faul .. akilli defans oyuncusu kafasini sokunca faulu aldi , net faul

fenerin itirazinda hakli olabilecegi 2 pozisyon var, alper ve sow un pozisyonlari .. sow un pozisyonunda topa dokunabildiyse diego , o da temiz ..

hasan alinin sarisi yanlis bir de , onemli bir hata degil .. en kritik (ve salakca yapilan) alper in cekilmesiydi

van persie olmayinca oyunlari cok etkiliyor

İlk yarıyı bilmem ama ikinci yarı için fbliler en fazla Alper'in pozisyonuna ağlayabilirler. bjkli biri olsa penaltı çalınmıştı, bize olsa yine çalınmazdı o pozisyonda. Sow rakibe temas etmeseydi dahi o pozisyonda faul yapmış sayılırdı. Topal ve Kjaer'e verilmeyen sarı kartlar da var ayrıca.

Sneijder'i elestiren Sinan Bilgin 2 senedir ölmüs RVP'yi tutuyor :D

He 2 mac oynadi ya simdi cekecegimiz var.

Fenerliler ağlıyorlardı keşke Galatasaray abimiz şampiyon olsada bu 8taş olmasın diyorlardı.
Merak etmeyin evlatlar ikinci yarı tokatlıycaz

T@patalk ????

Geri
Üst Alt