Sinan Bilgin
Cezalı
- 30 Aralık 2010
- 25.064
- 5.014
- 1.588
riza haftaya irkcinin takimina yenilirse bursanin muhtemel golleri icin hangi betimleyici sozu kullanir sizce ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Grafik islerine girmelisin Sinan.Yaptigim ne var ki avatarda ? internetten guzel bir resim buldum , bir filtre ile uzerine yazi yazarak yukledim siteye
bir sey yapmadim ki
Sarper YıldırımSarper Yıldırım seninle aziz yakında savaşı başlatıyor ana fikirli tartışmayı hangi konuda yapmıştık. bak bul orayı yazdıklarımı oku
bu kayıp azizin tansıyonu yuklseltir gene ondan sonra ıyıce bjkya salça olur. inş rıdvana rağmen ulusoy tff başına geçecek yakında.
uyudu galiba reis ses vermiyor.
uyudu galiba reis ses vermiyor.
Fener dahil olmuştu yarışa sana göre,yine liderlerden 7 puan farkı yediler oturdular aşağı,ne düşünüyorsun?Biz de yakında farkı yeniden o seviyeye çıkarırız.
Halen ayni fikirdeyim. Aziz son kozuunu oynamadiFener dahil olmuştu yarışa sana göre,yine liderlerden 7 puan farkı yediler oturdular aşağı,ne düşünüyorsun?Biz de yakında farkı yeniden o seviyeye çıkarırız.
Yine soru isaretini sıkıştırmış araya
Allah akil fikir versin
Fenerin kazanamayacagini yine bildin, bunun icin onore edecegim seni.Fener dahil olmuştu yarışa sana göre,yine liderlerden 7 puan farkı yediler oturdular aşağı,ne düşünüyorsun?Biz de yakında farkı yeniden o seviyeye çıkarırız.
Halen ayni fikirdeyim. Aziz son kozuunu oynamadi