16/17 H:14 | Antalyaspor 1-0 Fenerbahçe | MS | 12 Aralık

riza haftaya irkcinin takimina yenilirse bursanin muhtemel golleri icin hangi betimleyici sozu kullanir sizce ?

Haram puanlar çıkıyor işte..
Ama Sow'un sayılmayan golü bana göre net gol..
:D
Ama olsun bedavadan aldıkları penaltılara saysınlar,ayrıca 90+7 nedir anasını satıyım..

eşşekler-adam-olur-fener-adam-olmaz_173763.jpg

Sow kirmizi gormesi gerekken hala ağlıyolar.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tamam herkes hakem degil ama baska baslikta da acikladim . Topla kafayla ve ayakla oynanabilecek hacimler bellidir , bunlarin disina SADECE rakip mudahale alaninda degilse cikabilirsiniz

Bu pozisyonun tartisilir yani yok . fenerliler bence penaltilara odaklansinlar , onda hakli cikabilirler , bu sow un pozisyondan ekmek cikmaz

Sarper Yıldırım seninle aziz yakında savaşı başlatıyor ana fikirli tartışmayı hangi konuda yapmıştık. bak bul orayı yazdıklarımı oku
bu kayıp azizin tansıyonu yuklseltir gene ondan sonra ıyıce bjkya salça olur. inş rıdvana rağmen ulusoy tff başına geçecek yakında.

Özeti izledim de sow'un gol pozisyonunu bilmiyorum. Öyle bir durumda faul mu olur yoksa gol mu.
Onun dışında Sow'un pozisyonu penaltı galiba.

gecen haftalarda bizim yaptigimiz yanlisi bugun katmerli sekilde fenerliler yapiyor .

cuneyt cakir elestirilemez . birinizin karsisina cikip "sizin seyirci olarak gidemediginiz maclarda ben hakemlik yapiyorum her hafta" dese ne diyeceksiniz , ne diyecek fenerliler

cuneyt cakir ne yaptiysa dogrudur , ara sira hata yapiyorsa da tolere edeceksiniz

sezon basindan beri bir tane ciddi hatasi oldu , serdar aziz in kafasina mudahale oldugunda biz ataga kalkiyoruz diye oyunu durdurmadi , bugun de aynisi oldu topal ile antalyanin oyuncuya , aninda kesti , dogrusunu yapti

görende bu davarlar harika top oynadılar sanacak cücü golü verse nolacak armutlar oynadıgınız topa bakan

antalya mal gibi net pozisyonları harcadı

Yine soru isaretini sıkıştırmış araya

Allah akil fikir versin

O soru işareti bulaşıcı, dikkat et. bana bulaştı sana da bulaşmasın

olur olmadık iletilere soru işareti koymaya başladım.

durumum hiç iyi değil?

Geri
Üst Alt