16/17 H:14 | Galatasaray 3-1 Gaziantepspor | MS | 11 Aralık

Riekerink takımın başında olmasa farklı kazanacagımız bir maç.Ama bu hoca bozuntusuyla her maç muamma.İçerde Antepe yenilsek şaşırmayacak duruma geldik.

Gerçekten fikrimi öğrenmek için sorsan eyvallah.İlk sorduğun soruya da o kapsamda olduğu için tepki göstermedim dikkat edersen.Ancak devamında safi provokasyon amaçlı olduğu için tepki gösterdim.Ben böyle yapmıyorum,hiç boşuna kıvranma.Osman öyle bir şey attı ortaya,sen de gerginlik çıkarmak için malzeme arıyordun ona sarıldın.Forumda karşındakinin fikrini öğrenmek için soru sorulur tabii ki,2*2=4 bu.Bundan rahatsız olan varsa,hiç kullanmasın soru işaretini öyleyse,bu kadar net,bana laf attığını kendi de uygulamasın o vakit.En basit mesajları bile provoke etmeye başladın artık.

Seri yakalamamız şart. Galibiyet harici hiçbir sonuç tatmin etmez.

Muslera
Linnes Serdar Hakan Carole
DeJong Tolga Selçuk
Wes
Poldi Bruma

{taptap}

Gerçekten fikrimi öğrenmek için sorsan eyvallah.İlk sorduğun soruya da o kapsamda olduğu için tepki göstermedim dikkat edersen.Ancak devamında safi provokasyon amaçlı olduğu için tepki gösterdim.Ben böyle yapmıyorum,hiç boşuna kıvranma.Osman öyle bir şey attı ortaya,sen de gerginlik çıkarmak için malzeme arıyordun ona sarıldın.Forumda karşındakinin fikrini öğrenmek için soru sorulur tabii ki,2*2=4 bu.Bundan rahatsız olan varsa,hiç kullanmasın soru işaretini öyleyse,bu kadar net,bana laf attığını kendi de uygulamasın o vakit.En basit mesajları bile provoke etmeye başladın artık.

Neden sinirleniyorsun ?

Cok basit sorular sordum futbolla ilgili?yasak mi ?

Sen soru sorunca birsey olmuyor ben sorunca mi yasak ?

Burda futbol konusuyoruz sonucta,öyle degil mi ?

Sabri, Selçuk ve Yasin oynamazlarsa çok rahat kazanırız.

Antep'i rahat yenmemiz lazim kotu takimlari var. Eger bu mactada zorlanacaksak kaptip kulubu gitsinler.

Umarim yeni hocanin ilk maci olur

Sent from my iPhone using Tapatalk

Berabere bitecek , kanser bir maç bizi bekliyor.

rahat koymaliyiz

bi kaç gündür sessizim ya ihale bana kaldı gene dimi arkdaş. efendi olmaycaksın bu hayatta. sizlere barış özbekler mustahak

Hadi bu sabriyi oynatti bakalim taraftar tepki gostericekmi ?

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sanmıyorum sarper bi yanlışın var.

Ya her konuda en basit mesajlara bile Serkan,sen,Melih falan alaya alarak,millete beni linç için gaz vererek falan bu Arda gibileri başıma bela ettiniz.Hadi sen,Melih falan ciddi değilsiniz,takılma amaçlı yaptınız bunu.Bu adam harbiden ciddi,provokasyon için malzeme arıyor,en ufak bir şey bulduğunda da aha böyle oluyor.Yapmayın demiştim size o zamanlarda,şimdi sonucu bu işte.

Geri
Üst Alt