16/17 H:14 | Galatasaray 3-1 Gaziantepspor | MS | 11 Aralık

İsmail , Riekerink'e futbol dersi verir

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konuyu birisi okusa,diyecek ki bu Sarper neymiş her konuyu karıştırıyor falan filan.Ama en baştan okusa anlayacak ki hiç alakası yok,ben efendi gibi maç yorumu yaptım gittim,adam geliyor provokasyon yapıyor,sonra öteki geliyor aynı şekil cevap veriyor.Ben ne yapabilirim bu durumda?Adam her konuda,en ufak mesajlarda dahi provokasyon yapıyor,troll mroll diyor ben bir şey demiyorum,dediğimde de hakaret etti oluyor.Yalan mı,beklemiyor musun her konuda,Sarper bir şey yazsa da atlasam,biri Sarper'e bir şey dese de ortalığı gersem diye?Senin bana troll demen nasıl hakaret değilse benimki de değil.Hiç hakaret ettin diye ağlama sonra.

Neden hakaret ediyorsun ?

Ben sana futbolla ilgili sorular sordum fikrini merak ettim suc mu ?

Ben sana hakaret etsem hoslanirmisin ?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hakaret değil,durum tespiti.Yaptığını ondan daha iyi tanımlayacak bir deyim yok.

Kazanacagimizi dusunuyorum golleri Sneijder, Eren ,Poldi ,Yasin Selcuk atar.

Hakaret değil,durum tespiti.Yaptığını ondan daha iyi tanımlayacak bir deyim yok.

Ben sana troll dedigim zaman hakaret oluyor ama oyle mi ?

Futbolla ilgili soru sordum mu sormadim mi ?

Linnes'i ve serdar'i sormadim mi ?

Neden hakaret ettin ?

Ben sana troll dedigim zaman adminlere aglamasini biliyorsun ama...

Ya beyler , bu bana da cok olan , bir kac kisi arasindaki bu tip tartismalar artik cok baydi , sarper, sinan , hakan , musap ,arda .... ayni adamlar surekli aralarinda atisip duruyor, bunlar olacaksa da belirli basliklar olsun

artik kabak tadi verdi ve tonla uyemiz var burada, konulara hancer gibi saplaniyor bu sacmaliklar

sarper lutfen .. ozellikle senden rica ediyorum . cidden

Tamam işte,senin bana her konuda her mesajda troll diyip durman nasıl provokasyon değilse,benim de sana yaptığım sokak köpeği benzetmesi de hakaret değil.2*2=4.

Ya beyler , bu bana da cok olan , bir kac kisi arasindaki bu tip tartismalar artik cok baydi , sarper, sinan , hakan , musap ,arda .... ayni adamlar surekli aralarinda atisip duruyor, bunlar olacaksa da belirli basliklar olsun

artik kabak tadi verdi ve tonla uyemiz var burada, konulara hancer gibi saplaniyor bu sacmaliklar

sarper lutfen .. ozellikle senden rica ediyorum . cidden

Bunu başlatan ben değilim,sen de biliyorsun.En basit mesajlarımı bile alıntılayıp mentionlayıp provoke edenlere demelisin bunu.Benim yapabileceğim bir şey yok.

Tamam işte,senin bana her konuda her mesajda troll diyip durman nasıl provokasyon değilse,benim de sana yaptığım sokak köpeği benzetmesi de hakaret değil.2*2=4.

Daha önce sana cok güzel bir cevap yazmistim hatirliyormusun ?

Hakaret etmeye devam edecekmisin ?

Yaptigin ayip sana futbolla ilgili soru sormadim mi ?

Sen her konuda,attığım her mesajda benimle uğraşmaya devam ettiğin müddetçe sana o benzetmesi yapacağım.Madem sana bir engel yok,bana da yok öyleyse.

Sen her konuda,attığım her mesajda benimle uğraşmaya devam ettiğin müddetçe sana o benzetmesi yapacağım.Madem sana bir engel yok,bana da yok öyleyse.

Linnes oynar mi dedim serdar'i begendin mi dedim buna mi sinirlendin ?

Ben sana hakaret degilde baska birsey yapmistim hatirlarsan,futbol yasak mi forum'da ?

Sneijder'i nasil buldun ?

Muslera
Linnes Serdar Hakan Carole
Tolga De Jong
Podolski Sneijder Bruma
Eren

iç saha maçı tırstırıyor takımı ne hale getirdiler.

Sen her konuda,attığım her mesajda benimle uğraşmaya devam ettiğin müddetçe sana sokak köpeği benzetmesi yapacağım.Madem sana bir engel yok,bana da yok öyleyse.

necati avatarının bile arkasında birşeyler aranması üzerinemi avatarsızlık kararı aldın?

Geri
Üst Alt