16/17 H:14 | Galatasaray 3-1 Gaziantepspor | MS | 11 Aralık

İsmail the eagle yenilip duruyor.
Farklı branş ama dün 4 maçtır yenilen Tofaş, fb'yi yendi.
Benzemez umarım.

İsmail the eagle yenilip duruyor.
Farklı branş ama dün 4 maçtır yenilen Tofaş, fb'yi yendi.
Benzemez umarım.

Kaybedersek,14.haftada 4. mağlubiyetimiz olacak ki,3 tanesi de içerde olmuş olacak.Hiç sanmıyorum kaybedeceğimizi,puan kaybı bile zor,ne kadar uyuz oynasak da alırız bu maçı tek farkla.

ya bu ne arkadas. yeminle 4-5 sayfa sirf israf. Bi daha bu atismalar acilirsa, Sarper Yildirim ve Arda Sadi'nin konudan atilmasi gerektigini düsünüyorum. Su mac konularini kirletmeyin bari.

Bu macta taraftar reaksiyonu nasil olacak bakalim . Seyirci tekrar son bir sans olarak tribunleri dolduracak mi

Gaziantep 2-0 öne geçsinde maç izleyelim biz öne geçtikmi uykum geliyor sıkılıyorum selçuga küfür ediyorum mübarek ağımızı bozuyolar

Kaybedersek,14.haftada 4. mağlubiyetimiz olacak ki,3 tanesi de içerde olmuş olacak.Hiç sanmıyorum kaybedeceğimizi,puan kaybı bile zor,ne kadar uyuz oynasak da alırız bu maçı tek farkla.

Linnes oynar mi peki ?

Serdar'i nasil buldun ?

Sneijder etkili olmaya devam eder mi ?

su linnes i oynat artık..sabrinin daha ne yapmasını beklıyorsun kesilmesi icin..linnes i sürekli adam kacırıyor dıye 30. dk oyundan alan adam sabriyi her mac 11 oynatıyor saka gıbı.

ya bu ne arkadas. yeminle 4-5 sayfa sirf israf. Bi daha bu atismalar acilirsa, Sarper Yildirim ve Arda Sadi'nin konudan atilmasi gerektigini düsünüyorum. Su mac konularini kirletmeyin bari.

Ne ben nede sArpEr Galatasaray'in gol yemesinden keyif almadik

Sen daha 1 hafta once elazig macinda yedigimiz golden sonra hahaha yazmis adamsin

Antep de yok mu Sabri veya Selçuku sakatlayacak bir babayiğit?

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bu kez linnes oynar sanirim , 80-90 dk arasi skor da iyiyse mac basi ucreti degisiklikleri ile kirisi kirariz

Sende haftalardir kiralik katil ariyon hala bulamadin yaw :D
Delirttiler beni iyice.

Bir kaç yıla kadar pasifist bir insanken psikopat olacağım bu gidişle. Hele hele Sabri var ya Sabri. Bu adamın bu kadar yıl bu seviyede kalması başlı başına tüm futbol tarihine hakaret.

Kimse de ses çıkarmıyor adama. Kötü futbolculuğu yetmiyormuş gibi adam bir de gerizekalı. Yeminle gerizekalı bu adam. Yasin ve bunun IQ'sunu toplasan çocuk kadar beyin yoktur ikisinde.

Kurtuluş da yok ufuklarda. Bu yüzden sakatlansınlar en iyisi bu gibi. Selçuk karı gibi oynadığı için sakatlanmıyor da zaten her ikili mücadeleden kaçtığı için.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt