16/17 H:14 | Galatasaray 3-1 Gaziantepspor | MS | 11 Aralık

Maç keyifliydi. Ciddi bir sağ bek, stoper, orta saha ve forvet eksikliği mevcut. Ama bu kadro ile maksimum bu kadar oluyor o bir gerçek. Çok kötü diyebileceğim bir isim yoktu sahada. Haksızlık etmemek gerekir

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu antep takımını nasıl beşlik yapamayıp averaj kasamadik ya. Çıldırdım la boş kaleye sokamiyorlar topu.

Ligin en kotu takimindan bile gol yiyoruz yemedigimiz mac yok

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yerli forvet istemiyoruz artık dursun anla artık kaçıncı kazık bu.

Eren in kaçırdığı gol büyük bir talihsizlik. Psikolojik olarak kötü etkilenmez inşallah.

Gokhan degirmenci su bizim almak icin bizi haftalarca bekleyen, oyaladigimiz ve sonrasinda yerine 1 milyon euro bonservis ve 1 milyon euro yillik vererek cenki aldigimiz kaleci degil miydi yahu.

Antep kalecisi devlesti resmen volkan ayisi kesin o sutlardan birini yerdi

sent by note 7 #fireinthehole

Allah'tan fikstür avantajı imdadımıza yetişiyor son iki haftadır. Kasımpaşa ve Gaziantep yerine biraz daha iyi takım olsaydı karşımızda, kesin puan kaybederdik. Hoş, 10 kişi kalmasalar bu iki takımı da yenebilir miydik, o da tartışılır.
Haftaya ligin belki de bize en ters gelecek takımıyla karşı karşıya geliyoruz. Osmanlıspor'un zencileri bizim defansı hallaç pamuğuna çevirir.

3 haftadır izlemiyorum bu haftada totemi tutturduk çok şükür.

Galatasaray3-1 Bursaspor
Kasımpaşa1-2 Galatasaray
Galatasaray3-1 Gaziantepspor

CzafXbKXAAAgjCS.jpg

Yalnız Sneijder'in enseye tokat yediği görüntüye çok güldüm. :D Sneijder gibi ayı Volkan'a kafa tutan adam orda nasıl sakin kaldı anlamadım.

Geri
Üst Alt