16/17 H:14 | Galatasaray 3-1 Gaziantepspor | MS | 11 Aralık

maç seyircisiz oynanabilir yada ertelenebilir büyük ihtimal ben söyliyim.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne zaman ciddiyetsizim ki zaten?

Yanlis bir soylemedin. Neredeyse her gun patlama var hayati durduramazsin. Onlarin istedikleri bu zaten

Sent from my iPhone using Tapatalk

Şu an bence en son düşünülecek şeylerden birisi bu maç.O patlamada yaralanan insanların hiçbirinin canından değerli değil bence.

Şu an bence en son düşünülecek şeylerden birisi bu maç.O patlamada yaralanan insanların hiçbirinin canından değerli değil bence.

Sadece mac ozelinde konusmuyorum. Genel olarak yasamdan bahsediyorum. O zaman avm'lerin hepsi kapanmali. Insanlarin yogun oldugu bolgeler kapatilmali. Ama asil sorun nereye kadar? Devletin kendi vatandasinin guvenligini saglayamiyor. Istersen 2 yil sokaga cikma yasagi koy ceza bittigi an yine patlamalar olur boyle guvenlik saglanamayan bir ortamda

Sadece mac ozelinde konusmuyorum. Genel olarak yasamdan bahsediyorum. O zaman avm'lerin hepsi kapanmali. Insanlarin yogun oldugu bolgeler kapatilmali. Ama asil sorun nereye kadar? Devletin kendi vatandasinin guvenligini saglayamiyor. Istersen 2 yil sokaga cikma yasagi koy ceza bittigi an yine patlamalar olur boyle guvenlik saglanamayan bir ortamda

Yok bu dediğin doğru da,en azından 'şu an' için umrumuzda olmamalı bu tarz şeyler.Kastetmek istediğim oydu.

Yarın maça gideceklerin %70'i vazgeçti.Zaten tahminim 25.000 kişi gidecekti, bence ertelenir hafta içine.

yemişim maçını şu an için en önemli şey 20 polisimizin 20 vatan evladının sağlığı ve şehit haberi gelmemesi.

Maç iptal olacaktır buyuk ihtimal

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mac olsa ne olur gol atinca goollll diye sevinip nasil bagricaz veya bagricak stad ? Manasiz oldu suan

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera
Linnes Serdar Hakan Carole
Tolga* DeJong
Podolski Sneijder Bruma
Eren

​* Hamit / Josue

Mac iptal olmamali.
Hayir bugünkü patlama olmasada, kim bilir (Allah Korusun) yarin bir bomba eylemi olabilir..

Hergün ve her mac da belli bir risk var.

İptal olmassa, her golden sonra gol sonrası müzik çalmasın ve gol diye bağırılmasın.

Geri
Üst Alt