16/17 H:14 | Galatasaray 3-1 Gaziantepspor | MS | 11 Aralık

İptal olmaması gerektiğini düşünüyorum.

Skor dan ziyade, Galatasaray'a yakisan güzel bir Oyun istiyorum.
Dandik dandik plansiz oyuna bitkinlik geldi ve taraftarlar/Camia bir türlü Sampiyonluk yarisi moduna giremiyor.

Espri yapılacak konular vardır, yapılmayacak konular vardır özellikle böylesine olaylardan sonra yazdıklarımıza dikkat edersek sanırım iyi olur.

İyi Sabahlar

iptal edersek köpeklerin ekmegine yag sürmüs oluruz amaclari zaten bu millete korku salmak korkuyla yasatmak

Bir ara peşpeşe patlamalar oluyordu, Galatasaray- Fenerbahçe maçı vardı, iptal edilmişti.

"Bugün maç iptal edildi, doğrusu da budur insanların canı herşeyden önemli peki yarın İstanbul daha güvenli bir yer olacak mı? Bu maç bir ay sonra da oynansa tehlike devam etmeyecek mi?"

9-10 ay geçti bu olay üstüne ve bugün gördük ki güvenlik hala yetersiz. Yarın maç kesinlikle iptal edilmeli, insan canı herşeyden değerli

Peki iptal etmek çözüm mü? 1 ay sonra İstanbul daha güvenli mi olacak? Ya da Türkiye? Maçlar iptal mi edilecek sürekli? Hadi maçları geçtim önemli değil AVMler ne olacak? Sürekli kapalı mı olacak? Kalabalık yerler ne olacak? Metro istasyonları ne olacak? Hepsi mi kapatılacak?

2-3 güne biz normal bir şekilde yaşamaya devam edeceğiz yine maçlar oynanmaya başlayacak, yine AVMlere gideceğiz, kalabalık yerlerde dolaşacağız.

Ve oralarda başımıza birşey gelmezse bu güvende olduğumuz için değil, teröristlerin bizim bulunduğunuz yeri, bizim bulunduğunuz saatte hedef olarak seçmemesinden kaynaklanıyor olacak.

Numan Kurtulmuşu dinledim maç iptal olmayacak gibi duruyor. Günlük yaşamımıza devam edelim takımlarımızın bayraklarını alalım gidip destekleyelim falan dedi

Son düzenleme:
Iptal olmadi. Olamaz da..

Yilda 10 kere boyle olaylar ile karsi karsiya kalan bir ulkede bir de maclari iptal ettin mi sittin sene daha lig falan bitmez.

Terör örgütünün ekmegine yağ sürmüs oluruz.

Son düzenleme:
''Beşiktaş Vodafone Arena yakınında Beşiktaş-Bursa maçı sonrasında düzenlenen hain terör saldırılarında şehit olan polis ve vatandaşlarımız anısına 1 günlük milli yas ilan edildi. Profesyonel ve amatör liglerde 11 ve 12 Aralık 2016 tarihlerinde oynanacak tüm müsabakalar öncesinde şehitler anısına 1 dakikalık saygı duruşu yapılırken, stadyumlardaki bayraklar yarıya indirilecek ve maçlar sırasında müzik yayını yapılmayacak.''
Türkiye Futbol Federasyonu

Bunu yapan kansız. şerefsizlerin asıl amacı zaten insanın günlük yaşantısını korkarak yaşatmak, tedirginlik yaratmak, böylece ekonomiyi ve sosyal çevreyi çökertmek. Sonra da ülkeyi çökertmek. En kısa zamanda son bulması dileğiyle, artık bu patlamalar 2016 denen lanet yılda kalsın, 2017 de yaşanmasına izin verilmesin

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yenmekten başka çaremiz yok..
Artık iyi futbol istiyorum abi!
2-0 yenin ama ezin rakibi..

Jor adam gibi top oynatamayacak bundan adım kadar eminim o yüzden iyi futbol filan beklemiyorum 3 puan alsınlar yeter

Kazanalım lütfen.

Geri
Üst Alt