16/17 H:14 | Galatasaray 3-1 Gaziantepspor | MS | 11 Aralık

GALATASARAY: Muslera, Linnes, Serdar Aziz, Hakan, Carole, Nigel de Jong, Selçuk, Yasin, Sneijder, Bruma, Podolski
Linnes - Serdar - Hakan - Carole

Ilk kez ideal Defansif Hattını görecez √
Selçuk leş...ama Tolga Sakat ...eh işte
Yasin...bilemedim ..Sinan /Josue/ yahut Poldi (Eren ST) daha iyi seçim olur gibi.

kadro iyi gibi herkesin istediği kadroyu çıkarmış hoca daha ne işte.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Osmanlıspor'da Aksihar Belediyespor karşısında sarı kart gören Musa Çağıran ve Tiago Pinto, Galatasaray maçında cezalı duruma düştü.

Günden güne ideal kadroya yaklaşıyoruz en azından. Linnes&Carole beklerini görmek iyi olacaktır bugünde. Beklenen 11'i çıkartmış.

CzZ1JVbXgAAMHV1.jpg:large

Orhan Atik'in kovulmasindan sonra Sabri'nin kesilmesi ve Linnes'in ilk 11 baslamasi tesadüf mü acaba.

Umarim bir daha forma yüzü görmez o lanet olasi Sabri. Geriye kaldi Selcuk ve Yasin, bu ikisinden de kurtulduk mu tam olur.

hayret nasıl olduda sabriyi kesti bu adam kafasımı kıyaktır nedir

sabri denen tek hücreli canlıda ısrar ettigi kadar linneste ısrar etseydi ne kaybedecektin jor bey

Aferin Riekerink ! Orhan Atik miydi acaba sabriyi oynatan

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Orhan Atik'in kovulmasindan sonra Sabri'nin kesilmesi ve Linnes'in ilk 11 baslamasi tesadüf mü acaba.

Umarim bir daha forma yüzü görmez o lanet olasi Sabri. Geriye kaldi Selcuk ve Yasin, bu ikisinden de kurtulduk mu tam olur.
s
Bunu ben ilk haftadan beri diyip dururken bununla dalga geciyordu cogu kisi. Simdi o zamanlar ötenler mantikli bir aciklama yapsin arkadas. Benim sürekli rahatsiz oldugum konu bu iste. Vir vir vir konusuyorlar, sonra ortaya cikinca susuyorlar.

Sabriyi oynatan Orhan Atikmiydi yoksa sabriyle mehmet özbekin ticari ilişkisi yüzünden sabriye mecbur olduklarını basına sızdıran orhan atikmiydi ??? koca bi soru işareti

s
Bunu ben ilk haftadan beri diyip dururken bununla dalga geciyordu cogu kisi. Simdi o zamanlar ötenler mantikli bir aciklama yapsin arkadas. Benim sürekli rahatsiz oldugum konu bu iste. Vir vir vir konusuyorlar, sonra ortaya cikinca susuyorlar.

Gecen Twitter da görmüstüm yerliler macbasi ücretini kacirmasin diye Orhan Atik müdahelelerde bulunuyormus JOR'a diye. Tabi ne kadar dogru bilemeyiz ama dogru olursa sasirtmaz beni.

Geri
Üst Alt