16/17 H:14 | Galatasaray 3-1 Gaziantepspor | MS | 11 Aralık

Gecen Twitter da görmüstüm yerliler macbasi ücretini kacirmasin diye Orhan Atik müdahelelerde bulunuyormus JOR'a diye. Tabi ne kadar dogru bilemeyiz ama dogru olursa sasirtmaz beni.
s
Benim o gün iddia ettigim iste su: Gecen sezon Atik geldiginde birden sag bekte Tarik oynamaya basladi, Sabri oynamaya basladi. Linnes iyice kesildi. Sonra sezon basinda resmi sekilde teknik direktör JOR olunca hep Linnes oynadi, birden ilk hatasinda kesildi ve Sabri banko oyuncusu oldu.
Bu sekilde 180 derece degisiklik normal degil ki arkadas, Orhan Atik 100% müdahale ediyordu.. Adam Tarik'i oynatmaya basladi arkadas, herseyin özeti.

Gaziantepspor XI: Gökhan, Şenol, Elyasa, Muhammed, Musa, Doğanay, Fatau, Bruno, Larsson, Kangwa, Ghilas.

Rahat kazanacağımız bir maç olacaktır. Bariz bir kalite farkı var iki takım arasında.

Demek Riekerinkin yardimcilari bile Riekerinkten daha guclu, daha çok otoritesi var

Kendi yardımcılarından daha güçsüz bir hocamız var

İlginç

s
E heralde JOR olacak, ben mi alacam oyundan? Ama Sabri hakkinda sürekli hocanin kafasini karistirmak olur, baski fln olur.
Sezon başından beri sabriden memnunum diyordu geçende linnes sol beke alternatif olacaktır falan dedi. Bence Atikle falan alakalı değil durum ha dediğin gibiyse çapsız bir hoca olduğu ortaya çıkıyor

Son düzenleme:
Linnesin önünde Yasin oynayacak buda önemli. Bu şansı çok iyi değerlendirmesi lazım sezon başında önünde hep sinan oynuyordu defansif katkısı yok denecek kadar azdı

Linnesin önünde Yasin oynayacak buda önemli. Bu şansı çok iyi değerlendirmesi lazım sezon başında önünde hep sinan oynuyordu defansif katkısı yok denecek kadar azdı

Yasin'in defansif katkisi da öyle Sinan dan aman aman fazla degil acikcasi.

Ayrica Yasin gerizekalinin teki bu da cok büyük bir handikap arkasinda oynayan birisi icin. Sabri+Yasin kanatinin isleme ihtimali bu yüzden sifirin altindan cünkü ikisi de beyinsiz, al birini vur ötekine.

Bende atikle alakasi olmadigini düsünüyorum

Bjk super kupa ve ilk lig macindan sonra Linnes'i yetersiz oldugu yazildi burda,2 mactada kötüydü ve dogal olarak kesildi

Cavanda'ya da sans tanindi ama o sabri'den daha kötü oldugu icin tekrar sabri oynamaya basladi

Yasin'in defansif katkisi da öyle Sinan dan aman aman fazla degil acikcasi.

Ayrica Yasin gerizekalinin teki bu da cok büyük bir handikap arkasinda oynayan birisi icin. Sabri+Yasin kanatinin isleme ihtimali bu yüzden sifirin altindan cünkü ikisi de beyinsiz, al birini vur ötekine.
Yasin beyinsiz falan ama defansif katkısı var bence koşuyor mücadele ediyor en azından. Sinan veya Poldi sağ tarafta oynadığında sadece topu ayağına bekliyor defansif katkıları az oluyor böyle olunca beklerde ileri çıkamıyor

ilk defa kanatlar istedigim gibi olacak bu sezon. Hayirlisi

CzZ3Xl0WIAAW125.jpg

Yasin beyinsiz falan ama defansif katkısı var bence koşuyor mücadele ediyor en azından. Sinan veya Poldi sağ tarafta oynadığında sadece topu ayağına bekliyor defansif katkıları az oluyor böyle olunca beklerde ileri çıkamıyor

Sirf Yasin'in sacmalamalari yüzünden kac tane top kaybediyoruz ve bunlar atakla kalemizde sonuclaniyor Sabri de ileri ciktigi icin eksik yakalaniyoruz cogu zaman. Sonra da vay efendim stoperler söyle kötü böyle kötü oluyor.

Stoper forveti mi savunsun yoksa kanattan gelen adami mi, ne yapsin yani sacmalamaktan baska caresi kalmiyor sonuc olarak. Bize acilen bir sag kanat lazim. Eksikler o kadar cok ki nereye el atsan cürük var.

Geri
Üst Alt