Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.550
- 55.764
- 4.478
gol
antalya Fc
:| .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gol
antalya Fc
Gencler 100 tane pozisyon buldu buluyor. Bakalim aksama TVde Fener küme düser, sampiyon olursa türk tarihinin en büyük sürprizi olur fln diyecekler mi..
Demezler dimi arkadaslar, haklilar dememekte, adamalar müthis ve biz kötüyüz.
stvdeki yorumlari bu kadar ciddiye almana gerek yok
Fenerle ne buyuk farkimiz varmis acaba genclerbirligi macinda 56.dakika 10 pozisyon verdi herifler. Kendi sahasinda defansa hapsettiler feneri.Biz ile bjk ve fb arasindaki en buyuk fark bizim oyuncular bale yapmak icin daha uygun ve kuslarin oyunculari futbolcu
Teknik olmayabilirler , futbol zekalari yuksek olmayabilir ama mucadele konusunda her ikiside bizden kat kat daha iyi
Gercekleri konusmak "yalamak" oluyorsa yalamaya devam. Bizde sadece gercekler konusulur
Biz daha gecen hafta Antep'e sezon boyunca bulmadigi pozisyon sayisi verdik
Osmanli skor olarak olmasa bile oyun olarak tecavuz etti
Hayalperestlige gerek yok
Inanilmaz kotuyuz
Sent from my iPhone using Tapatalk
Fenerle ne buyuk farkimiz varmis acaba genclerbirligi macinda 56.dakika 10 pozisyon verdi herifler. Kendi sahasinda defansa hapsettiler feneri.
Uc takim icerisinde bi besiktas derli toplu gorunuyor o kadar. Yoksa al birini vur otekine 2015 yilinin kopyasi herkes kotu.
sFenerle ne buyuk farkimiz varmis acaba genclerbirligi macinda 56.dakika 10 pozisyon verdi herifler. Kendi sahasinda defansa hapsettiler feneri.
Uc takim icerisinde bi besiktas derli toplu gorunuyor o kadar. Yoksa al birini vur otekine 2015 yilinin kopyasi herkes kotu.
s
Mac fln izlemeden yorum yapiliyor iste.
Volkan sende harbiden beyin yok.
tek forvetın eren kendımızı fb ıle kıyaslamak komık adamlarda 3 4 tane ust düzey forvet var bızde muslera olmasa küme düşerdiks
Mac fln izlemeden yorum yapiliyor iste.
la dur şimdi anladım olayıAmcaoglu hayirdir?
sChedjou'yu ovenle futbol konusmam
stek forvetın eren kendımızı fb ıle kıyaslamak komık adamlarda 3 4 tane ust düzey forvet var bızde muslera olmasa küme düşerdik
Volkan ŞEN'den bahsediyorum laAmcaoglu hayirdir?
Volkan ŞEN'den bahsediyorum laSonradan anladım ne demek istediğini
![]()