16/17 H:15 | Osmanlıspor 2-2 Galatasaray | MS | 18 Aralık

90 dakika ezilsekte yarın kazanmak ZORUNDAYIZ böyle bir maç bu işte.

Şans bal her türlü hepsi lazım yarın

T@patalk ????

0-1
1-2
2-3
3-4
4-5

galibiyet şart!!!

Bu şansi değerlendirmek lazım Rikinin gidecegi haberleri cikmaya basladigindan beri kazaniyoruz insallah gene öyle olur

Ciğerci ve Podolski olaydı iyiydi.

Bu hafta fenere yarayacak belli oldu.

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

severiz böyle fırsatları tepmeyi.
yaz oraya bir 0 puan .
yalnız maçı alırsak şampiyonluk havasını yakalayabiliriz. havayı yakaladık mı bırakmayız.

severiz böyle fırsatları tepmeyi.
yaz oraya bir 0 puan .
yalnız maçı alırsak şampiyonluk havasını yakalayabiliriz. havayı yakaladık mı bırakmayız.

Şu forumda bunun gibi he polumsuz yorumlar ve eleştiriler görmekten bıktım. Bu forumun 3 yıldır yaladığı Beşiktaş 'ı yakalayacağız yarın yenersek. Sizin gibi göstermelik Galatasaraylılar olmasaydı da taraftar sayımız 10 milyon olsaydı keşke.

Şu forumda bunun gibi he polumsuz yorumlar ve eleştiriler görmekten bıktım. Bu forumun 3 yıldır yaladığı Beşiktaş 'ı yakalayacağız yarın yenersek. Sizin gibi göstermelik Galatasaraylılar olmasaydı da taraftar sayımız 10 milyon olsaydı keşke.
Zeki bey bugün sizi sinirli gördüm

T@patalk ????

Olumlu konustugun zaman tekme tokat giriyorlar burda adama

saçma sapan mesajlar atıp pıtırcık dağıtmaktansa gerçekçi olmayı tecrübeyle konusmayı severim.
bana laf atacağına ua denen taraftar grubuna bak önce.
not : istisnalar kaideyi bozmaz .

Yarın ki maçta başkanınız köfte-ekmek dağıtmayı düşünüyormuş hadi yine iyisiniz polarcılar 

Tt arena ve 19 mayista izledigim maclarda sivas disinda hep puan kaybi oldu..yarin da gidecegim hayirlisi olsun :/ bu firsati tepmeyiz insallah

Semih Çiğdem

Boş ver takma kafana. Futboldan zerre anlamayan forum burası. Selçuk kadar asist yapan var mı son 5 yılda? :) Ama bu forum beğenmez. Her sene şampiyon olsan da kadron sürekli yetersizdir buradakilere göre.

Geri
Üst Alt