16/17 H:15 | Osmanlıspor 2-2 Galatasaray | MS | 18 Aralık

bak burda diğerlerine pek benzemem ben . amacım ben haklı sen haksız mücadelesi değil. doğruları gördüm mü kabul eder yanılırsam geri çekilir kabul ederim. selçuk son 5 yılın en fazla asistçisi dedin ben de kaynak gösterip kabul ettim . peki sence birkaç yıldır takımdaki selçuk inan o dönemdeki kaptanımız mı yoksa orta sahanın belini çökerten adam mı ?
bana artı eksi bağlamında izah et kanıtla ben de ikna olayım .

Belini falan çökertmiyor.

Volkan Kara çok dikkatimi çekiyor. Yorumlarına bakıyorum hiç Galatasaraylı gibi değil. Galatasaray 'ın hiç bir değerine, karakterine sahip çıkmıyor. Ne düşünüyor acaba bu maç için merak ettim. :) Ben böyle yazdım diye Galatasaray yenecek diye konuşur şimdi.

Belini falan çökertmiyor.

yan pas geri pas başka numarası kalmadı. beli dönmüyor çok hantal . ayda yılda bir penaltı olur onu belki atar ya da nasıl olur şansa bala bir frikik.
bu adamın 2019 yılına kadar sözleşmesi var bizden dünya para aldı verdiği katkı çok az.
orta sahada iniesta performansı beklemiyoruz ama bir zahmet kaptanlığın şuurunda olsun . senin ekmek paran bari az hakkını vermeye çalış.

yani yerinde olmak istemem zira selçuk gibi adamı savunmak hakıkaten çok zor bir iş. neyse olmuyor .
dursun özbek kadıköy deplasmanına giderken " galibiyete inanmayan gelmesin" demişti.
o cümleyi hatırladım .
işte ben o maç öncesinde kaybederiz diyen gerçekçi biriydim sırf bu yüzden arkadaş bana bayağı gücenmişti.

Volkan Kara çok dikkatimi çekiyor. Yorumlarına bakıyorum hiç Galatasaraylı gibi değil. Galatasaray 'ın hiç bir değerine, karakterine sahip çıkmıyor. Ne düşünüyor acaba bu maç için merak ettim. :) Ben böyle yazdım diye Galatasaray yenecek diye konuşur şimdi.

Volkan hocam iyi bir Galatasaraylıdır.

Büyük takım refleksi bakalım gösterebilecekler mi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Vasfi Vural reiz adamları topla olası bi kayıpta floryaya harekat gerçekleştiriyoruz. buluşma yeri söğütlüçeşme metrobüs istasyonu.

Birkaç maçtır berbat futbola rağmen şans ile kazanıyoruz.
Bizim ruhsuz, uyuz topçular rakiplerin puan kaybettiği haftalarda ekstra motive olacaklarına genellikle daha da ruhsuz olup puan kaybediyorlar.
Kadromuz zayıf.
Teknik direktörümüz yok denecek kadar az.
Osmanlı fena takım değil.
Maç deplasmanda.

Kazanmamız ciddi sürpriz olur, oldukça şaşırırım.

Geri
Üst Alt