- 20 Haziran 2011
- 57.709
- 63.074
- 4.533
Ne alaka simdi ,Batucanda sinirli 1 renkdash senin kadar olmasada uyarma geregi duydum.Abi bende seni gercekten beri koruyorsun saniyordum an itibariyle vasak gectigini anladim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne alaka simdi ,Batucanda sinirli 1 renkdash senin kadar olmasada uyarma geregi duydum.Abi bende seni gercekten beri koruyorsun saniyordum an itibariyle vasak gectigini anladim
Volkan Kara bu çocuğa sakin ol onlar senin abin seni seviyolar diye diye çocuktaki tüm insani hisleri ve duyguları yok ettin. çocuk tamamen duygusuz ve hissiz olmuş. baya baya lahanaya dönmüş.
eserinle gurur duy coni
OK! affettik bidaha olmasın.Aksine iyi yaptı,abimsiniz ben sizi seviyorum ters tepkiler vermem saçma geçmiş için özür dilerim hoş olmadı.
Naber batuş
İyiyim şükrü hocam siz nasılsınız ?
11 belli.
Muslera
Sabri Serdar Balta Carole
Jong Selçuk
Yasin Sneijder Bruma
Derdiyok
bazı bazı ortaya koyduğun şu holigan ruhun yokmu reis bana gençliğimde döner bıçaklarıyla deplasmanlara gittiğim günlerimi hatırlatıyor.Şu aşamada Real Madrid olsa yenmemiz lazım, puan farkını kapatmak için al sana fırsat. Madem 40 bin kişi önünde hamsilere yenildiniz bu maçı kazanacaksınız!