16/17 H:15 | Osmanlıspor 2-2 Galatasaray | MS | 18 Aralık

Volkan Kara bu çocuğa sakin ol onlar senin abin seni seviyolar diye diye çocuktaki tüm insani hisleri ve duyguları yok ettin. çocuk tamamen duygusuz ve hissiz olmuş. baya baya lahanaya dönmüş.
eserinle gurur duy coni

Aksine iyi yaptı,abimsiniz ben sizi seviyorum ters tepkiler vermem saçma geçmiş için özür dilerim hoş olmadı.

Bjk yenilgisinden sonra ne kadar zor olsa da kazanmak farz oldu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

bence herşeye rağmen içinde o agrasif hali halen saklı. batuşa tepki veriyor.
iyiye işaret.

batuhana sadece ben batuş derim!!

Sanirim tff azizin tehdidinden sonra bjk icin penalti kirmizi kart vb yardimlarini bu hafta esirgedi kendilerinden.

Amac fb ye farki kapattirmak olacaktir.

Hakem aleyhimize calisacaktir bizim de. Cok zor olucak hersey.

ya adam gibi stoper yok takımda zaten heryerde biraz eksiğiz basketbolda da guard yok mesela

11 belli.

Muslera
Sabri Serdar Balta Carole
Jong Selçuk
Yasin Sneijder Bruma
Derdiyok

Osmanlispor mac plani belli...

Bilmemiz gereken su... Osmanlispor nasil oynuyor?
Osmanlispor Defansta kalip kontra ataklara cikan bir Takim. Özellikle Regattin, Webo, Delarge ve Bado Ndiaye bu Oyunu iyi yapiyor.
Rakip Takimda hatalari sürekli ariyorlar. Ki burada bizim Takimda hata yapan cok. Özellikle Yasin ve Sabriye baski görcez.

Top hep bizde kalmasi lazim. Bol Bol Pas izleriz. Dogru Taktik budur. Jor bunu isticekdir.
Zaten Osmanlispor Topla oynamak istemicekdir.
Topa Sahip kalmak isterse Osmanlispor kesin kazaniriz.
Oyunu yavas oynamiz lazim. Tempoyu yüksek tutarsak bence kaybederiz.
Yavas-Sabirli-Az Top kaybi ile oynamamz lazim.

Yasin, Sabri konsantre olursa, Top kayiplari az olursa büyük ihtimal kazaniriz.

Cok büyük bir moral kaynagi olur bu Galibiyet.

Devre Arasi 3-4 Transfer ile Sampiyonluga ulasiriz egerki yarin sacma bir PUAN kaybi olmassa.

Şu aşamada Real Madrid olsa yenmemiz lazım, puan farkını kapatmak için al sana fırsat. Madem 40 bin kişi önünde hamsilere yenildiniz bu maçı kazanacaksınız!

Osmanlı topu aldığında direk kontra atak yapmak isteyen bir takım, yani bu maçta defansif oynamak daha doğru olur diye düşünüyorum.

sağ bekte Semih oynasa fena olmaz mesela

Webo ile fazla sorun yaşamayız, ama rumen raul sorun yaşatabilir.

bu maci ne olursa olsun almamiz lazim. fb ile puan farkini 4 yapmissin, besiktas kaybetmis.

basaksehir 3 hafta üst üste berabere kalmis ve puan farkini iyice azaltabilirsin.

Bu gün günlerden GALATASARAY.Şu maçı kazansak ne kadar rahatlayacağız.

Şu aşamada Real Madrid olsa yenmemiz lazım, puan farkını kapatmak için al sana fırsat. Madem 40 bin kişi önünde hamsilere yenildiniz bu maçı kazanacaksınız!
bazı bazı ortaya koyduğun şu holigan ruhun yokmu reis bana gençliğimde döner bıçaklarıyla deplasmanlara gittiğim günlerimi hatırlatıyor.
deplasman olmasada o günlere ait bir görüntü.
sevgiler
Hani o hastaneye taşındığınız gunler ! Gs-Fb - YouTube

Geri
Üst Alt