16/17 H:15 | Osmanlıspor 2-2 Galatasaray | MS | 18 Aralık

Bol pas ile osmanlispor'un tempo yapmasina izin vermeyiz

Kaybedecegimizi düsünmüyorum

Zemin önemli bu arada,Ankara'da hava buz gibi olur

Kapanıp kontra ataklar ile gol koklamalıyız.

Maçta olacağım. Bugünden çok çok daha iyi olmamız gerektiği ortada.

Osmanlının bu sezon baya macına gittim . Zurich macında zemin fena değildi , pinto'nun olmaması iyi delarge mac içinde efsane kayboluyor, badou ve umar +1 oyuncular takımda , bizim sağ bekin performansı macı belirler , osmanlıya tempo yaptıracagımızı düşünmüyorum , takım geri 6'lı da kalasa baglıyor pintonun olmamasıyla , mehmet badou maher yaparlarsa dayanamazlar , musa sarı kart cezalısı ortada mehmet güvene partner ınsallah badou oynar , badou oynarsa maher oos oynayacaktır işimize gelir .Webo ile baslayacaktır , temposu falan inanılmaz düşük 35 lik weboya top oynatmamız lazım , serdarın inşallah birşeyi yoktur.(bize karsı kazandıkları son 2 mac musa mehmet badou ve lawal mehmet badou ortasahası )

Bu maçı alırsak önümüz acik. Bence 3lu orta saha ile oynamaliyiz tolga ya da hamit oynayabilir. Çok zor bir maç bizi bekliyor

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok gol kaçırmazsak rahat yeneriz kapalı oynamiyorlar.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera
Linnes Serdar Hakan Carole
De Jong Selçuk
Yasin Sneijder Bruma
Podolski

Aynı şekilde musanında öyle , lawal yok musa yok badou gececektir oraya badounun gecmesi demek savunma zaafiyeti demek , onde maher badou gibi etkili değil çıt kırıldım buda hucum zafiyeti demek , cok kritik deplasman ibre bizden yana inşallah kayıpsız geceriz
Pintonun oynamaması iyi olacak

Puan kaybı ihtimali yüksek Anadolu deplasmanlarını kazanıp kazanıp basit görünen maçlarda beklenmedik bir şekilde puanlar kaybedebiliyoruz, o nedenle galibiyet bekliyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hiç şüphem yok ki bizim ruhsuzlar biraz olsun umutlanan Galatasaray taraftarının umutlarını bu maçla beraber ivedilikle söndüreceklerdir. Umarım yanılırım ama hiç umudum yok. Bu tarz zorluk derecesi yüksek sert takımlara karşı hiçbir şey yapamıyor bizimkiler. Antep gibi yumuşak bir takım beklemiyorlardır diye tahmin ediyorum.

Geri
Üst Alt