16/17 H:15 | Osmanlıspor 2-2 Galatasaray | MS | 18 Aralık

8. olduğumuz sezonda bile ben Kadıköy'e yeneceğimize inanıyordum nitekim iyi oynayan taraf bizdik Pino'nun şutunu Gökhan son anda çizgiden çıkarmasa yenecektik muhtemelen. Galatasaray taraftarı ne olursa olsun rakibinden korkmamalı. Korkakların takımı değildir burası.

Önümüzdeki maclara bakarsak belkide sezonun geri kalan en zorlu deplasmanina gidiyoruz. Bu maci alip sinerjiyi yakaladik yakaladik. Alirsak büyük ihtimal sampiyon oluruz diye düsünüyorum.

Maci kafamda oynuyorum,Podolski'nin erken goluyle öne geciyoruz

Golden sonra rakip tempo yapmasin diye bol bol pas yapiyoruz (yan pas-geri pas)

Sabri s.o.s veriyor delarge karsinda zor anlar yasiyor.

Osmanli 2. Yari tek kale oynuyor ama Muslera'yi gecemiyor ve 0-1 kazaniyoruz

Bence mükemmel bir senaryo
Şunu şöyle bir zihnimden geçirdim bilinçaltımdaki ilkokul 1. Sınıfta elimdeki simite vurup yere düşüren şerefsiz çocuk ortaya çıkıp yine arsız arsız güldü.

Aslında çok fazla karamsar bakıyoruz,bu sene özelinde bakarsak Başakşehir ve bu maç haricinde hiçbir zorlu deplasman kalmadı.Fikstür avantajımız muazzam,zorlu maçlardan büyük yara alarak çıktık ama rakiplerin son haftalardaki puan kayıpları,bizim de fire vermememiz bir nebze telafi etti bunu.Bu maçtan öyle veya böyle alınacak bir 3 puan,bizi tekrardan havaya sokar.Bu sene bir şekilde şampiyon olup seneye artık takımın kenelerinden tamamen kurtulmak lazım.
yıllar sonra ilkkez bir yorumuna hak veriyorum. helal olsun :005:

Bu maci alirsak büyük bir is becermis oluruz.

Ikinci yarida
Fb bjk osmanli konya evde
Ts basak disarda

8. olduğumuz sezonda bile ben Kadıköy'e yeneceğimize inanıyordum nitekim iyi oynayan taraf bizdik Pino'nun şutunu Gökhan son anda çizgiden çıkarmasa yenecektik muhtemelen. Galatasaray taraftarı ne olursa olsun rakibinden korkmamalı. Korkakların takımı değildir burası.

:005:

Herkesin aksine ben çok rahat kazanacağımızı düşünüyorum.

Aklımdan 1-3, 1-4 gibi skorlar geçiyor hatta.

Bu maçla birlikte şampiyonluk yarışının en iddialı adayı konumuna geleceğiz.

Geri
Üst Alt