Şu Sabri takıntısını anlamıyorum. Tamam bence de bu takımda kalmasa iyiydi ama beklediğiniz gibi sakatlandığında Sabri'nin kullanmadığı sol ayağaı kadar bile top oynamayan Cavanda ve büyük hayal kırıklığı Linnes oynayacak o mevkide. Sabri herşeye rağmen bu adamlardan daha iyi. Cavanda, Chedjou, Linnes, Josue gibi berbat performans gösteren yabancılar yerine sürekli Sabri konuşuluyor.
Bunları yazdığım için olası bir Sabri hatasında hedef olacağım belki ama gerçekler bunlar. Sabri kötü oyuncu ama kadromuzda Sabri'den kötü en az 10-15 adam var. Hele de kendi mevkisini göz önüne alınca durum daha da vahim.
Chedjou linç edilecekti neredeyse Beşiktaş maçında, kim konuşmuyormuş o gereksiz herifler hakkında?
Cavanda Sabri den bile gerizekalı, bunu söyleyeceğimi veya böyle bir futbolcunun olabileceğini hiç düşünmezdim ama demek ki "asla asla dememek lazım" mış.
Transferlerin neredeyse hepsi fos. Josue Anadolu topçusu olur ancak, Bursa da isterse 100 gol 100 asist yapsın bizim seviyemizin adamı değil hiç bir şekilde. Artık şu Anadolu futbolcularından uzak durmayı öğrenebilsek ya keşke her sene milyonlarca para kasamızda kalır.
Sana yazmamın sebebine döneyim geri, burada kötü yabancıyı da gayet eleştiriyor herkes. Tabi mesela Sneijder başka birşey, adamın belirli bir kredisi vardı insanlarda bir yere kadar. Şahsen benim gözümde eleştirilmeyecek tek adam var o da Muslera, adam kaç yıldır önünde defans yapmasını bilmeyen (en hafif tabirle) öküzlerle çıkıyor maçlara.
Hiç kimseye Musleraya üzüldüğüm kadar üzülmedim son senelerde, adam dünya çapında bir kaleci ama her sezon çuval çuval gol yiyor önündeki kazmalar yüzünden. Adam geçen sezon goller sonrasında neredeyse ağlıyordu elinden hiç birşey gelmediği için çaresizlikten. Her gördüğümde içim cız ediyordu yazık günah şu adama.
Rahatça topclass bir kulüpte oynayacak kalitesi olan adamı burada bir de satalım diyen gerizekalılar vardı, yerine alınacak adam Musleranin çeyreği bile etmeyecek bunu biliyoruz.
Neyse ya bayağı saptırdım konuyu kusura bakma. Ama demek istediğim şu öyle körü körüne yabancı seviciliği yok, tabi yerlilere göre "saldırganlık" daha hafif ama öyle gözden gelmemezlik falan da yapılmıyor.
Josue ve Cavanda transfer edildiğinde ben hatırlıyorum kaç kişi eleştirmişti niye aldık bu yetersizleri diye.
Edit: Ha ayrıca Sabri takıntısı diye birşey yok. Adam yıllardır istikrarlı bir şekilde takımın içine ediyor istisnasız her maç. Insanlar nefret ile doldu artık, bıktı şu heriften. Sakatlansın diye dua edecek seviye geldik.
Tüm gençliğim şu gerizekalı herifi sağ bekte izlemekle geçti, daha ötesi var mı. Bıktım usandım yahu.
Şunu bir de efsane yapacaklar başımıza futbolu bırakınca. Sabrinin bunca yıl bu seviyede futbol oynaması futbola hakarettir ihanettir.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk