16/17 H:16 | Galatasaray 5-1 Alanyaspor | MS | 25 Aralık

Sizin hunharca elestirdiginiz gibi övme niyetim yok benim. Aramizdaki fark bu yani. Hakanin ne yaptigi umrumda degil
Biz bugün kötü mü oynadı dedik ne alaka? Adam 14 haftadır yoklari oynuyor diyoruz siz vuhhhhh sneijder büyük yildiz diyorsunuz fark bu!

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi adam kaç maç oynadı da bunları diyebiliyorsun

Selçuk'u sevdiğimden değil de Hamit öyle mükemmel ötesi performans sergilemedi iki üç kez adamı ezdiler

Zaten Hamiti Yaya Toure yapmadi, Selcuk ruh gibi oynadigi icin herzman ki gibi, Hamit daha iyi bir gösteris sergiledi. Hamit, Selcuk gibi yalandan kosmuyor, bana göre ikisi de bizim icin yeterli degil.

Ermanın kestanesi mosmor olmuş, hunharca eleştiriyor, ağzından köpük geliyor.. neymiş Bruma kırmızıymış, hadi lan ordan, herkes bitti cılız Bruma cinayet işledi.. yürrrrrüüüü

Sizin hunharca elestirdiginiz gibi övme niyetim yok benim. Aramizdaki fark bu yani. Hakanin ne yaptigi umrumda degil

Adam eleştirdiyse boşuna eleştirmemiş herhalde

Sneijder bugün muazzam maç oynadı.

Bunu kimse inkar ettiği yok

Ama bugün muazzam oynadı diye son 1.5 yılda bok gibi oynadığı maçları görmezden mi geleceğiz

Hakan abini örnek alma, biraz kafanı kullan musrap

Stoper
Sağ bek ( linnes )
Yedek sol bek
Forvet
Bu transferler yapılır ve iyi oyuncular alınır ise çok farklı olur 2.yarı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.yarıyı izleyemedimde yine şu şu transferler olursa uçarız yorumları gelmiş her göz boyayıcı bir zafer ardından oldugu gibi

C0iq9ddXAAAXLtU.jpg

Sneijder yoksa takım kaleye gidemiyor. Bunu oynamadığı ya da çıktığı her maç görebilirsiniz.

Ha forumda yerli seviciler kadar yabancı seviciler yok mu? Tabiki var. Sahada yerliler hata yapınca yazan ama Cavanda Linnes Carole Chedjou vb. için ağzını açmayan adam da çok.

Yerli yabancı yok, iyi ve kötü oyuncu var.

İlk yarıyı yüzeysel yorumlayacak olursak,7. haftada Fenerbahçe ile olan puan farkı 8'di,Bjk ve Başakşehir ile de aynı puanımız vardı,liderliği paylaşıyorduk bir nevi.4 hafta sonra 3 mağlubiyet birden alıp Başakşehir'in 9,Bjk'nin 7 puan gerisine düştük.8 puan gerimizdeki Fener de geldi önümüze geçti.Sonrasında da 5 hafta içinde Başak'la fark 3'e indi,Bjk ile de 2'ye.7. haftadaki duruma bakarsak kötü bitirdik çünkü Fener'le olan puan farkı 8'den 2'ye indi.Ama bir bakıma da iyi bitti,7 puan 9 puan geriye düşmüşken kısa sürede erittik farkı.Şampiyonluk şansımız çok yüksek,gaza gelmek yeterli bizim için şampiyon olacaksak.

İlk yarıyı yüzeysel yorumlayacak olursak,7. haftada Fenerbahçe ile olan puan farkı 8'di,Bjk ve Başakşehir ile de aynı puanımız vardı,liderliği paylaşıyorduk bir nevi.4 hafta sonra 3 mağlubiyet birden alıp Başakşehir'in 9,Bjk'nin 7 puan gerisine düştük.8 puan gerimizdeki Fener de geldi önümüze geçti.Sonrasında da 5 hafta içinde Başak'la fark 3'e indi,Bjk ile de 2'ye.7. haftadaki duruma bakarsak kötü bitirdik çünkü Fener'le olan puan farkı 8'den 2'ye indi.Ama bir bakıma da iyi bitti,7 puan 9 puan geriye düşmüşken kısa sürede erittik farkı.Şampiyonluk şansımız çok yüksek,gaza gelmek yeterli bizim için şampiyon olacaksak.
Sulh icin son 18 hafta ?

:005:

Geri
Üst Alt