16/17 H:16 | Galatasaray 5-1 Alanyaspor | MS | 25 Aralık

Her maç sonu yok yerli sevici yok yabancı yalayıcı vb tarzı şeyler yazanlar açıkca olayı provake ediyo. Bunlar beyinlerini yıkamışlar.
Bunların aşkı armaya değil
Bunlar savunduğu olay için gerekirse o gün ki maçı unutur savunduğu kişiyi haklı cıkarmak için Galatasaraya söver.
Biz kim kötüyse onu söyleriz sneijder kötüyde kötüdür kardeş devamı yok. Ne diyelim kötü değil kral şino mu yazalım her maç.
Yada selçuk off ne oynadı be mi diyelim. Adamlar kötü lan işte kötü ne diye körü körüne savunuyon kime ihanet bu Galatasaraya.

Bugünn sneijder ikinci yarı fevkalade oynadı maçı kazandırdı tebriklerr. Ama yetmezzz o eski adamı özlüyoruz yapabilir bütün lige yaymasını bekliyoruz çok mu şey istiyoruz u lan.

NKGSDVBS
TapaTalK

Muhabir: Medyada eger Sneijder iyi oynuyorsa Galatasaray da iyi oynuyor deniliyor, sneijder buna katiliyor mu?

Sneijder: Anladim soruyu anladim :D

HA HA HA Gscimbom forum :) Selam verin şampiyonluğun en büyük adayına ve taraftarına selam verin. Boş boş eleştirilerinizi kendinize saklayın. Destek olmayı bilmiyorsanız sesinizi kesin. :)

Adam eleştirdiyse boşuna eleştirmemiş herhalde

Sneijder bugün muazzam maç oynadı.

Bunu kimse inkar ettiği yok

Ama bugün muazzam oynadı diye son 1.5 yılda bok gibi oynadığı maçları görmezden mi geleceğiz

Hakan abini örnek alma, biraz kafanı kullan musrap

bana ne Hakandan.

Sen 1,5 sene kötü oynuyor Sneijder dedigin

Bursa,Akhisar,Rize,Kpasa,Alanya,BJK (Super küpa) maclarinin en iyi 3 oyuncuarindan birisi Snejder (bu sezon).

He tabiki ts,fb,antalya,karabük, gibi maclarda agir rezil oynadi o na karsi kimse birsey demiyor ki . Beyinsizce elestirenlere lafim zaten

Wesley Sneijder futbol oynuyor ve dünya 90 dakikalığına güzelleşiyor.. Adam Josue ve Eren'e bile gol attırdı bee..

Bu arada Leşşşşçuk denen futbol katili çıkınca takım kendine geldi.. Daha oynamasın bu tospa herif!

Sneijder gibi efsane statüsünde bir oyuncu bu takımda kaç senedir oynuyor ve onun sayesinde kaç senedir hem Türkiye de hemde avrupa da ciddi başarılara imza attık. Yeri geldi takımın marka değerinde ciddi fayda sağladı. Zaten sempatik oluşu, o parçalı formanın ayrı bir yakışması ve karakteriyle çoğu kişiye örnek olan bir oyuncuyu izlemekten zevk alacağınıza bir hata yapsa da hemen eleştirelim moduna niye girersiniz anlamış değilim.

Bu seneki Sneijder herkesin beklentisinin altında bunu bnde kabul ediyorum ama bunun bir çok nedeni var, takım kalitesi, ilerliyen yaşı ve ona ayak uyduracak oyun zekasına sahip hucum oyuncuları eksikliği filan. Kötü oynadığında tabiki eleştirilir ama bunun bir dozu olur. Çünkü adam kalite yani 2 hareketle maçın kaderini değiştirebiliyor. Mücadele etmediği maç saysıda çok azdır. Ben Sneijder'in takımda olmasından mutluyum onu izlerken zevkini çıkarmaya çalışıyorum.

Bugünde zaten çoğu kişiye gereken cevabı vermiştir.

Sneijder iyi oynadi, De jong'da oyle. Hatta Ereni'de begendim bugun. Defans leshidi, hele Sabri....

Rızık pozisyon bilgisi ile iyi götürdü. Varsın çalım yesin. Ön alanda iyi kapıyor topu

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rezalet ölmüş Hamit bile Selçuktan daha çok ikili mücadele kazandı.Düşünün Selçuğun halini artık.2.yarıda ki futbol güzeldi.De jong wes müthiş oynadı.Sağ bek stoper ve forvet alırsak banko şampiyon oluruz.O çok beğenilen kargalardan daha iyiyiz.Feneri hiç saymıyorum zaten.Bi bok olmaz onlardan.

Ultraslanı çomarlar gelmiş yine. Olm şu maçtan tek anlamamız gereken şey ne biliyo musunuz? Bu takım Avrupa'ya gittiğinde şu oyun ve takım yapısı ile karşımızdaki x bir yabancı takım Galatasaray biz Alanya olacağız adamlar güle oynaya 5lik yapacak bizi. Gerçekler bu, o takımın taraftarları da ulan biz hiç bir şey oynamadan nasıl bunlara 5 attık diyecek o kadar aciz bir görüntü çizeceğiz.

Rezalet ölmüş Hamit bile Selçuktan daha çok ikili mücadele kazandı.Düşünün Selçuğun halini artık.2.yarıda ki futbol güzeldi.De jong wes müthiş oynadı.Sağ bek stoper ve forvet alırsak banko şampiyon oluruz.O çok beğenilen kargalardan daha iyiyiz.Feneri hiç saymıyorum zaten.Bi bok olmaz onlardan.

Adam gibi,direk katkı verecek takviyeler olursa rahatça,takviye olmazsa da zorlana zorlana şampiyon oluruz.Ne Başakşehir bu performansını son haftalara taşıyabilir ne de Bjk bu penaltı serisine devam edebilir.De facto rakibimiz yok şu anda aslında.

Ultraslanı çomarlar gelmiş yine. Olm şu maçtan tek anlamamız gereken şey ne biliyo musunuz? Bu takım Avrupa'ya gittiğinde şu oyun ve takım yapısı ile karşımızdaki x bir yabancı takım Galatasaray biz Alanya olacağız adamlar güle oynaya 5lik yapacak bizi. Gerçekler bu, o takımın taraftarları da ulan biz hiç bir şey oynamadan nasıl bunlara 5 attık diyecek o kadar aciz bir görüntü çizeceğiz.
s
Dogru. Averaj takim'i olacagiz CL'e gidersek. Kadro yapisi bastan sona yanlis.

Adam gibi,direk katkı verecek takviyeler olursa rahatça,takviye olmazsa da zorlana zorlana şampiyon oluruz.Ne Başakşehir bu performansını son haftalara taşıyabilir ne de Bjk bu penaltı serisine devam edebilir.De facto rakibimiz yok şu anda aslında.

Stoper sağ bek şart kardeşim.Bu stoper hattı abartmıyorum ligin en kötü 5 ine girer.Çok yakarlar bizi zorlu deplasmanlarda.Yoksa bende çok ümitliyim şampiyonluktan.

cl ve el i düsünmek icin daha uzun bir yol var. Ilk olarak lig icin takviyeleri yapip, sezon sonundada artik nerede olacagimiza göre takimi degistirmek olur.

Yazin artik Bielsayi getirip herseyi o nun eline vermemiz gerekiyor

Ben devre arası sağ bek istemiyorum.Stoper kesin alınacak zaten.
Para varsa orta saha+forvet bu takımı rahat şampiyon yapar.

Geri
Üst Alt