Arif Çelik
Berlin Panteri
- 18 Temmuz 2014
- 47.180
- 25.769
- 2.808
GS Store'da retro formalar satışa sunulmuş. Yeni formalarımıza 10 çeker. Şu öndekinin güzelliğine bak bee

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yan pas manyağı olmak için mi stadyuma gidecekmiş taraftar, önce top oynayıp mücadele etsinler şu tabloda en son suçlu olan kesim taraftar. Antalya, Trabzon vs bir sürü saçma maçta 40 bin artı oynandı ama takım hepsinde rezil gibi oynadı ve hala öyle oynuyor neyini destekleyecek bu ruhsuzların gerek yok.Su rezillige bak arkadas. Stada 10bin kisi gitmis mi belli degil. Taraftar sasirmis. Stad dolmasi icin 1. mi olmak gerekiyor an itibariyle? Iyi gün taraftari iste.
Yikin olm o stadi, haketmiyoruz öyle bir stad fln. Yönetimden memnun olmayabilirsin, ben zaten secilmeden önce memnun degildim. Ama takimin ne sucu var..
Uzun süre sonra takıma karşı bir heyecan duyup trabzon maçına gitmişti taraftar neredeyse full dolmuştu. O maçı ne yapıp ne edip ölmüş bitmiş gebermiş trabzon'a vermeyecektin bu kadar basit. Bir daha o kadar taraftarı fb, bjk maçları hariç zor görür bu takım.Su rezillige bak arkadas. Stada 10bin kisi gitmis mi belli degil. Taraftar sasirmis. Stad dolmasi icin 1. mi olmak gerekiyor an itibariyle? Iyi gün taraftari iste.
Yikin olm o stadi, haketmiyoruz öyle bir stad fln. Yönetimden memnun olmayabilirsin, ben zaten secilmeden önce memnun degildim. Ama takimin ne sucu var..
23.30 lig tvBeyler bir yardım edin.
Maçın tekrarını saat kaçta yayınlanacak (geç vakit ) ???
Su rezillige bak arkadas. Stada 10bin kisi gitmis mi belli degil. Taraftar sasirmis. Stad dolmasi icin 1. mi olmak gerekiyor an itibariyle? Iyi gün taraftari iste.
Su rezillige bak arkadas. Stada 10bin kisi gitmis mi belli degil. Taraftar sasirmis. Stad dolmasi icin 1. mi olmak gerekiyor an itibariyle? Iyi gün taraftari iste.
sUzun süre sonra takıma karşı bir heyecan duyup trabzon maçına gitmişti taraftar neredeyse full dolmuştu. O maçı ne yapıp ne edip ölmüş bitmiş gebermiş trabzon'a vermeyecektin bu kadar basit. Bir daha o kadar taraftarı fb, bjk maçları hariç zor görür bu takım.
sher hafta sabri, selcuk 90 dakka vasat oynunumu izleyecekler? JOR'un 85 dakka oyuncu degistirmesinimi bekleyecegiz. ben evde koltukta otuturken izleyemiyorum artik. stada 5 kisi gitse bile, onada sükür etmek gerek
Saçma bi yorum. Herhalde kulübü göztepeyle filan karıştırdın uzaktan seçemiyor olabilirsin.s
Takim yaristan kopmus degil. Simdiden stadi bos birakmak her anlamda sacmalik. Diyorum ya, yikalim stadi 20binlik kücük stada dönelim, en iyi bu olur.
sSaçma bi yorum. Herhalde kulübü göztepeyle filan karıştırdın uzaktan seçemiyor olabilirsin.
NKGSDVBS
TapaTalK
Takım yarıştan kopmamış olabilir tamam da senin takımın ne oynuyor sene başından beri? Sözde yönetimin yaptığı transferler nerede? Hepsi sakat neredeyse. Taraftarın ne hocaya ne yönetime ne de futbolculara güveni kalmamış belli ki haklılar da. Sene başında küme düşer mi diye dalga geçtiğimiz fb bile toparlandı top oynamaya başladı senin milyonluk eşşeklerde en ufak bir reaksiyon yok. Neden gitsin taraftar?s
Takim yaristan kopmus degil. Simdiden stadi bos birakmak her anlamda sacmalik. Diyorum ya, yikalim stadi 20binlik kücük stada dönelim, en iyi bu olur.
büyük stadta selcuk ve sabri gibi lesh futbolcularla oynanmaz. bunlar bizim isvicre liginde oynayamaz, türkiyede millionlar kazandilar bu yeteneksizlers
Ayni seyleri diyoruz ozm. Taraftar bu kadar sasirmis ise, dönelim 20binlik stada. Büyük stad bizim neyimize?!