16/17 H:16 | Galatasaray 5-1 Alanyaspor | MS | 25 Aralık

Mutlu eden 3 sey
1. Sneijderin 1. Asisti
2. Sneijderin 2. Asisti
3. Sneijderin 3. Asisti

Golu ise ayri bi olay

Son düzenleme:
İlk yarı wesley
İkinci yarı wesley
Diye değerlendirmekte fayda olduğunu düşünüyorum.
Tebrikler takıma
Jor balı diye bişey var
B.k gibi olduğumuz ilk yarı 3 puan gerideyiz müthiş avantaj transfer yapınnnnn !!

NKGSDVBS
TapaTalK

Ben de gicik oldum baya ama anlayisli olmak lazim, taraftarin önünde gol atmak istiyor. Genc cocuk. :D

Sent from my SM-N920I using Tapatalk
Bruma ile devre arası konuştum, tapatalktan forumdaki konuyu görmüş extra hirslanmis.

Anlayış göstermek gerek

sent by note 7 #fireinthehole

Sneijder ı eleştirenlere de hak vermek lazım. Adamlar Sneijder düşmanı değil. Neden böyle oynamadığından şikayetçi. Boşyere birbirinizi kırmayın. Uzun süre sonra keyif aldım ben. Tadını çıkaracağınıza Neden birbirinizle uğraşıyorsunuz.

Şu hamiti şu kadroda tutup, oynatan adam kendinden utanmalı. dünyada hiç bir profesyonel klüp Hamidi şu haliyle bırakın kadroya kapısının önünden geçirmez.
İşte transfer konusunda o derece kötü yönetiliyoruz.

C0ild6JWIAM568u.jpg

Yahu bruma bencil falan değil. Son hamleleri yani son vuruşları ve pasları son derece yetersiz. Bu gelişirmi şu satten sonra hiç zannetmiyorum.

Bursa maçından beri totem yapmak için izlemiyorum böyle giderse sezon sonuna kadar maç izleyemeyecem.

Yerli seviciler veya yalayıcılar için kara bir akşam oldu galiba :asd22: Hani Sneijder'i ben de eleştiriyorum tamam da herifler Sneijder'in iyi oynamasından rahatsızlık duyuyor çok enteresan :D

Geri
Üst Alt