16/17 H:16 | Trabzonspor 0-3 Fenerbahçe | MS | 26 Aralık

WgGoDY.png

hamsi-koydum-tavaya-basladi-oynamaya--1401111200_m.jpg

Bu sezon hic bir büyük mac kazanamadik.

Fener
Besiktas
Trabzon
Basaksehir
Osmanli

Aralarinda büyük diyebilecegimiz bir Bursa var, sayarmiyiz bilmem.

Ben bizim bu tip maclarda eziklik psikolojisinden bahsediyordum hep, durum ortada. Hele deplasmanlarda mümkün degil, ciddi sürpriz olur. Son 2-3 senedir bu duruma geldik.

Bi derbi kazan be Riekerink mi diyorsun

Adnan Polat döneminde kazanamıyorduk,içerde bile.Bence bu durum varsa da sadece deplasmana özel var,ayrıca deplasmanda büyük maç kazanmak da eskisi kadar kolay değil artık,sadece bize özgü bir durum olduğunu da düşünmüyorum yani.İçerde bu sene kötüyüz denebilir sadece,onun dışında fena değiliz.

Bu sezon hic bir büyük mac kazanamadik.

Fener
Besiktas
Trabzon
Basaksehir
Osmanli

Aralarinda büyük diyebilecegimiz bir Bursa var, sayarmiyiz bilmem.

Ben bizim bu tip maclarda eziklik psikolojisinden bahsediyordum hep, durum ortada. Hele deplasmanlarda mümkün degil, ciddi sürpriz olur. Son 2-3 senedir bu duruma geldik.

Fenerbahçe, Bursaspor'a Başakşehir'e yenildi. Osmanlı ve Beşiktaş ile berabere kaldı. Kadıköy şansızlığımız ve Trabzonun her fırsatta fenerin altına yatmasını saymazsak onlar da büyük maçlarda pek parlak bir performans sergileyemedi. Bizim 3-1, Beşiktaşın 3-0 yendiği Antalyaspor'a da 1-0 kaybettiler.

Bu sezon ligde kimin kimi yeneceği hiç belli değil. Kasımpaşa Beşiktaş'ı yenecek deseler hadi lan ordan derdim adamlar tek şut attıkları maçı 2-1 kazandı yolladı Beşiktaş'ı evlerine 0 puanla.

Başakşehir lig sonuncusu adanaspor'la berabere kaldı. Hatta son 5 maçının dördü berabere.

O yüzden büyük küçük, iri diri demeden ne kadar üç puan toplarsak kar diyorum.

Bu hamsiler zamanında Otto Bariç'e yaptıkları gibi Advocaat'a da taş atmasınlar. Zaten tipleri de benziyor heriflerin.

hollanda çetemiz bu lens'i nasıl bizim kadroya katamamış hayret.

Ulan Trabzon inşallah amatör kümeye düşersin. Lan 1 kere yen adamları. Can simidi gibisin.

Geri
Üst Alt