16/17 H:17 | Konyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 14 Ocak

Selcukdan guzel pas lol

Sent from my Washingmachine with Tapatalk

Selçuk dan rakibe muazzam asist!!!! Defol git ulan bu takımdan

Riekerinki savunanlardandim.
Ama şimdi...
Riekerink istifa diyorum...

Takım özgüven olarak da yerlerde , herkes çalım atmaya korkuyor

Valla oyunculara suc bulmuyorum artik. Kimin ne bok oldugu ortada sen buralara takviye yerine mal mal isler yaparsan sonuclari boyle olur.
Carole ligin basindan beri adam kaciriyor sen bu adama kacirmaamasi gerektigini ogretiyor musun?Hayir.
Sabri aga gibi sahada dolaniyor mecburmus gibi su macta sag acig koyarsan.
Macin basindan beri saklanan josue var bu adamdan ne gordun 5 aydir ilk 11e aliyorsun.
3 gun once araplarin madara ettigi takim bu takim daha da bisey demiyorum.

Ilk 5e girersek mucize. Avrupaya gidemeyiz butun anlasmalar tam yapilir eylul gibi olagan ustu kongre karari alip son sokuşu yapip giderler

görün bakın eger nazif devre arasını sövüp saymazsa rodrigesi dk 80den önce oyuna almayacak bay uzun sac

Sneijder istekli

Sent from my Washingmachine with Tapatalk

O önünde oynayan pardon oynamayan kimse ona soracaksın. Sen varken neden carole hücuma çıkmak zorunda kalıyor yada o çıkıyor sende arada bir Allah için biraz geriye yardım etsen diyeceksin kardeş.
Bence alakası yok önce Bruma yardım etmiyor diyordum ama Josue oynuyor kaldı ki Sneijder sürekli o bölgede carole yeterli değil kral çıplak arkadaslar

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Koskoca Galatasaray takımın tamamen sadece 22 yaşındaki Bruma'nın ayağına muhtaç olduğunu bugün çok güzel görüyoruz.

Geri
Üst Alt