16/17 H:17 | Konyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 14 Ocak

Sol taraf otoban resmen carole bitmiş geriye dönemiyor.
Eren josue falan bu takımın oyuncuları değiller zaten çıkartır 2.devre

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1. Devre özeti :en geç üç hafta sonra bu yıla da havlu atarız böyle giderse

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

C2JVaNAXEAUvq96.jpg

İlk yarıda oyuncularımızın ortalama pozisyonları

Sneijder'in sola kayma fantazisinin gelmişi geçmişini..

Yeter ulan yeter!

Kadro rezil anlayış rezil, Selçuk Sabri carole rezil. Josue ve Eren yok. Ee kim oynayacak arkadaş...
kanat Yok 4-2-3-1 oynuyoruz. Hemde Sabri ile... sonra köylü istifa et dediğimiz zaman bozuluyorlar. Devre arasını görmesi bile fazlaydı.

45 dakka 10 saat gibi geldi, 2. yarıyı seyredip de kendime zulüm edemeyeceğim.

Mucize bir skor var şuan.

O önünde oynayan pardon oynamayan kimse ona soracaksın. Sen varken neden carole hücuma çıkmak zorunda kalıyor yada o çıkıyor sende arada bir Allah için biraz geriye yardım etsen diyeceksin kardeş.

Tamam önündeki adam defansa katkı vermiyor
Ama kurban olayım bana Carole'ü savunma reis

Bir bek oyuncusu ya hücumu iyidir defansta zafiyet yaratsada eyvallah dersin
Yada kaya gibi defans yapar hücum'a çıkmasada eyvallah dersin

Carole ne hücumda iyi ne defansta

selcuk ve sabri defolursa bu takımın önü açık.tolga ve de jonga yardımcı biri daha alınmalı.garry ve podolski oyuna girmeli.

Bence alakası yok önce Bruma yardım etmiyor diyordum ama Josue oynuyor kaldı ki Sneijder sürekli o bölgede carole yeterli değil kral çıplak arkadaslar

Kardeş bizim beklerden çok önünde ve stoperde oynayanların suçu daha fazla. Adam 45 dk en az 10 defa ileri çıktı misal arada bir yardım eder insan. Birde bir konuda orta saha oynayanlara kızmayın topu ayağına alınca bir bakın bir tane boşa çıkan koşan adam yok takımda bunu defalarca geçen sene canlı canlı stadda izledim ben. Sneijder Selçuk josue poldi bunların hepsini 3 e 5 e bakmadan satacaksin. Koşan araya giren boşa kaçan adamlardan takım kuracaksın.

dursun, levent ve riekerink ilk yariyi izleyince ne hissettiler merak ediyorum

hic utaniyorlarmidir acaba

2.yarı Konyaspor zayıf rakibine acımaz gibi...

Kanatlar josue ve sabri :red: Şu iki topçu görünümlü sirk maymununun yerine yeni transfer ettiğin oyuncu oynayamıyorsa yine yanlış transfer yapmışsın demektir.

Bu arada Carole kadar gereksiz oyuncu da zor bulunur cidden söylemeden edemedim. Takımda o kadar çöp var ki sıra kendisine gelmez daha lakin Galatasaray'ın oyuncusu değil bu çok net.

Bakın şunu da eklemek te fayda var,aslında oyuncular çok kötü görünüyor ama bunlar doğru dürüst antrenman görmemiş gibi kimbilir belki çok iyi bir td.ile form düzeyleri ve oyunları gelişebilir bilmiyorum ama böyle de gitmiyor malesef

yemin ederim rakip forvetler Nandodan korkuyor. Bajic in bir iki macini izledim. Normalde hemen vurur burda durdu

Bir bucuk yildir soyluyorum dursun bizi anadolu takimina ceviriyor diye.

Bugun gururlanabilir ki mission completed. Bravo.

Geri
Üst Alt