16/17 H:17 | Konyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 14 Ocak

İlk 2 maç havluyu atarız hoca gider yüksek ihtimal hagi gelir bu mesaj da burada dursun..

Stoper transferi yapmadan Konyaspor karşısına çıkmak adeta intihar etmek olacak bizim için.

Duygularımızı bırakıp parayı koklamalıyız: MS1.

Millete troll diyen adam takip ettiğim kadarıyla forumun en uyuz kişisi kendinden baya nefret edilmiş her halinden belli oluyor.

Bence Konya maçını rahat geçeceğiz sıkıntı yapmıyorum açıkçası

Kötü bir niyetle yazmadım ki kardeş takımımızın gidişatı kötü ona istinaden bunu diyorum

Baskanindan tuttur futbolcusuna kadar ne kadar kotu olursak olalim takim hakkinda boyle konusmamak lazim sonucta biz Galatasarayiz neler gorduk neler

Son düzenleme:
Can bey forumumuzda saplamak fiilinin patenti çekimleri ile beraber @Serkan Şafak reise aittir, teşekkürler iyi forumlar.

Vasfi kardeş ortama bu şekilde dahil olmak istiyorum yorumlarım çok detaycı duruyordu bu tip bir kaç mesaj attım sorun olmamıştır umarım ayrıca dediğiniz şeyede forumu takip ederken pek dikkat etmemiştim.

Vasfi kardeş ortama bu şekilde dahil olmak istiyorum yorumlarım çok detaycı duruyordu bu tip bir kaç mesaj attım sorun olmamıştır umarım ayrıca dediğiniz şeyede forumu takip ederken pek dikkat etmemiştim.
Nkfvas yazip aramiza katilmak istermisin?

Berabere biter diye düşünüyorum.

Ne gördük renktaş anlatsana bi bu yönetimden kötü ne gördük he ne gördük ???

Ben baskani savunmuyorum ama saplar paplar yakismiyo bi Galatasarayli olarak yener de puan alirda saplar nedir ben saplayim konyaya dibine kadar

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt