Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 32.780
- 22.621
- 2.933
İlk 2 maç havluyu atarız hoca gider yüksek ihtimal hagi gelir bu mesaj da burada dursun..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk 2 maç havluyu atarız hoca gider yüksek ihtimal hagi gelir bu mesaj da burada dursun..
Konya saplar
Yavaş saplasin
Konya saplar
Kötü bir niyetle yazmadım ki kardeş takımımızın gidişatı kötü ona istinaden bunu diyorum
Can bey forumumuzda saplamak fiilinin patenti çekimleri ile beraber @Serkan Şafak reise aittir, teşekkürler iyi forumlar.
Baskanindan tuttur futbolcusuna kadar ne kadar kotu olursak olalim takim hakkinda boyle konusmamak lazim sonucta biz Galatasarayiz neler gorduk neler
Nkfvas yazip aramiza katilmak istermisin?Vasfi kardeş ortama bu şekilde dahil olmak istiyorum yorumlarım çok detaycı duruyordu bu tip bir kaç mesaj attım sorun olmamıştır umarım ayrıca dediğiniz şeyede forumu takip ederken pek dikkat etmemiştim.
Nkfvas yazip aramiza katilmak istermisin?
Nkfvas yazip aramiza katilmak istermisin?
Ceza yemiyon bu aralar takdir ediyorum bu durumu ?Onun yerine ben deyim reis nkfvas
Ne gördük renktaş anlatsana bi bu yönetimden kötü ne gördük he ne gördük ???
Hafta sonu Realden vuracagiz parayi benden haber bekle ?Duygularımızı bırakıp parayı koklamalıyız: MS1.