Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kadircim yine formundasin karşim :005:Osmanlıspor XI: Karcemarskas, Vrsajevic, Numan, Procazka, Muhammed, Mehmet, Koray, Aminu, Maher, Regattin, Webo
Beyler böbrek espirisine bi garip oldum, yarın teyzeme böbrek nakli yapılacak![]()
cok iyi anliyorum.
Sagliktan önemlisi yok su fani dünyada. O yüzden arkadaslar böyle böbrek sat, bilmem ne yap falan, bence bu tarz konularda biraz daha duyarli olalim.
SağolasınGecmis olsun Can m8
Sağolasın inşallah.Allah yardımcısı olsun
Sağol renktaş inşallah sorun çıkmaz bir daha gerçekten 2-3 yıldır neler çekiyor neler dializ falan çok yıprandı gencecik daha 83'lü.Geçmiş olsun Can. Allah acil şifa versin.
Sen de bayağı çektin bu durumlardan hanımın ile biliyorum kardeşim. Ne para ne başarı ne de başka birşey en önemlisi sağlık bu hayatta. Şükür etmek lazım bu durumlarda küçük şeylere kafa takacağımıza. Ancak insan başına gelince sağlığın değerini anlıyor.
Ndiaye yok mu
Malesef o yok , fakat asil onemlisi delarge neden haftalardir 11 de cikmiyor
Umar son maclarda daha iyiydi delarge'ye göre
delarge, regattin veya lawal yerine oynar . lawal kadar mucadele edemez belki ama regattin yerine oynar , rusescu da yok zaten pek begenmiyorum
tek ciddi eksik delarge , insallah ileride alir oyuna