16/17 H:17 | Osmanlıspor 0-2 Beşiktaş | MS | 16 Ocak

Osmanlıspor XI: Karcemarskas, Vrsajevic, Numan, Procazka, Muhammed, Mehmet, Koray, Aminu, Maher, Regattin, Webo

cok iyi anliyorum.

Sagliktan önemlisi yok su fani dünyada. O yüzden arkadaslar böyle böbrek sat, bilmem ne yap falan, bence bu tarz konularda biraz daha duyarli olalim.

Sen de bayağı çektin bu durumlardan hanımın ile biliyorum kardeşim. Ne para ne başarı ne de başka birşey en önemlisi sağlık bu hayatta. Şükür etmek lazım bu durumlarda küçük şeylere kafa takacağımıza. Ancak insan başına gelince sağlığın değerini anlıyor.
Gecmis olsun Can m8
Sağolasın
Allah yardımcısı olsun
Sağolasın inşallah.
Geçmiş olsun Can. Allah acil şifa versin.
Sağol renktaş inşallah sorun çıkmaz bir daha gerçekten 2-3 yıldır neler çekiyor neler dializ falan çok yıprandı gencecik daha 83'lü.

Geçmiş olsun Can.

Sen de bayağı çektin bu durumlardan hanımın ile biliyorum kardeşim. Ne para ne başarı ne de başka birşey en önemlisi sağlık bu hayatta. Şükür etmek lazım bu durumlarda küçük şeylere kafa takacağımıza. Ancak insan başına gelince sağlığın değerini anlıyor.

Aynen kardesim. Hala da cekiyoruz, ama insallah hersey yoluna girecek. Su akar yolunu bulur. Ama dedigin gibi önemli olan insanin basina gelmeden ona göre davranmasi. Yarin teyzen icin dua edecegim. Insallah hersey istediginiz gibi gider. Allah yar ve yardimciniz olsun.

Ndiaye ve Musa yok

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kargalar çok ballı.
Tam yorgunluktan puan kaybedeceklerken lige ara verildi.

Şimdi de puan kaybedebilecekleri 2-3 deplasman dan birine gidiyorken rakibin en iyi e oyuncusu bir şekilde oynamıyor.

SARI-KIRMIZI!

delarge, regattin veya lawal yerine oynar . lawal kadar mucadele edemez belki ama regattin yerine oynar , rusescu da yok zaten pek begenmiyorum

tek ciddi eksik delarge , insallah ileride alir oyuna

Skora göre alabilir evet

Ndiaye benim icin hayal kirikligi oldu ben oynayacagini düsünüyordum.

Bu sartlarda Besiktas icin cok zor bir mac olacaktir.

Özellikle Talisca, Oguzhan ve Quaresma icin saha sartlari cok yorucu olabilir. Ben en azindan bir beraberlik bekliyorum.

Zevkli maç olacağı kesin kim kazanır derseniz Osmanlı'ya yedirmezler

Osmanlıspor inşallah yener. Hadi Osmanlı... Bize karşı oynadığı gibi oynasın yenerler. Webo vurduğu Gol olsun

fb nin herkes surpriz alanya , adana veya bursa maglubiyetleri sonucu coktugunu dusunur ama aslinda onlari esas asagi ceken

kendi sahalarindaki bjk derbisi ve tam seri yakalayacakken puan kaybettikleri osmanli deplasmaniydi

bu mac bjk icin cok yikici olabilir maglup olurlarsa , hakikaten buyuk yara olur , bjk nin fiksturu iyi degil

Geri
Üst Alt