Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.123
- 66.266
- 4.843
forvet alınmazsa şampiyonluk hayal. acil şekilde forvet lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gscde ozledigimiz 1 tablo ,Sulh ruzgarları esmekte?Kagit üstünde degil adamlar sahada paramparca ettiler bizi sansa buldugumuz gol ile berabere kaldik
Gsc'nin barış elçisi olmanı öneriyorum bu konuda mutabık kalabiliriz sanırımGscde ozledigimiz 1 tablo ,Sulh ruzgarları esmekte?
Renkdaşım laykımı geri almak durumundayım bu hususda!!!
Evet biz bjk ye gore osmanliya daha fazla imkan vermisizdir dogru
ama iki maci da izleyenler , sizce osmanli da bize karsi olan istek ve istahinda miydi ?
yapmayin gorduk adamlar onundekine pas atamaz haldeydi , bunun rakibin dogru taktigi ile alakasi mi var , berbat oynadi osmanli
karsi takim onemlidir ama her sey de o sebebe baglanamaz
Gscde ozledigimiz 1 tablo ,Sulh ruzgarları esmekte![]()
E öyle konuşuyorsun o mantıkla 4-0 5-0 yenilmemiz lazımdı,ama 2-2 bitti 1 puan aldık,öyle kağıt üstünde yorumlayacak olsak orta sıra takımı oluruz.
Ben bundan bahsetmiyorum. Biz çok kötü savunma yapıyoruz. Ve şu maçta yok osmanlı eksikmiş yok, oynamamış bunların hepsi palavra. Rakip olarak iyi kapanırsan pas hatasına zorlarsın. Rakipde yetersiz adamlar olduğu için o pasları atamaz hata yapar.
Ve bizim bu sorunumuz kabak gibi ortadayken soruyorum Galatasarayı yönetenler ne gibi çözüm üretti. Hiçbirşey..
Tt arenada saplarmıyız senceBizim puan kaybettigimiz deplasmandan galibiyetle döndüler ama onlarin puan biraktigi konya deplasmanindan da biz galip geldik
Derbiler belirleyecek sampiyonluk sansimizi
musa ve bado yoktu galiba onun etkisi olmustur muhak
Tt arenada saplarmıyız sence
TapaTalK
Umudun adı GALATASARAY !Bilemiyorum
Riekerink'in derbi karnesi de yetersiz
Bilemiyorum
Riekerink'in derbi karnesi de yetersiz
Umudun adı GALATASARAY !
TapaTalK
Acil şifalar geçmiş olsunSağolun arkadaşlar.
Annem de akşama Türkiye ye uçuyor, burada oturup hiç birşey yapmadan bekleyemem dedi, tabi doğal ne de olsa kardeşi yanında bulunup destek olmak istiyor.