16/17 H:17 | Osmanlıspor 0-2 Beşiktaş | MS | 16 Ocak

forvet alınmazsa şampiyonluk hayal. acil şekilde forvet lazım

Evet biz bjk ye gore osmanliya daha fazla imkan vermisizdir dogru

ama iki maci da izleyenler , sizce osmanli da bize karsi olan istek ve istahinda miydi ?

yapmayin gorduk adamlar onundekine pas atamaz haldeydi , bunun rakibin dogru taktigi ile alakasi mi var , berbat oynadi osmanli

karsi takim onemlidir ama her sey de o sebebe baglanamaz

Evet biz bjk ye gore osmanliya daha fazla imkan vermisizdir dogru

ama iki maci da izleyenler , sizce osmanli da bize karsi olan istek ve istahinda miydi ?

yapmayin gorduk adamlar onundekine pas atamaz haldeydi , bunun rakibin dogru taktigi ile alakasi mi var , berbat oynadi osmanli

karsi takim onemlidir ama her sey de o sebebe baglanamaz

musa ve bado yoktu galiba onun etkisi olmustur muhak

Bizim maçta olduğu kadar istekli değildi Osmanlı.Ancak Ndiaye olsaydı çok daha farklı olurdu maç.beşiktaş'ın savunma hattı yine sıkıntılı.Aminu salağı bile delik deşik etti orta bölgeyi hemen Tolgay'ı aldı oyuna Şenol.Ndiaye olsaydı ortadan yarardı bejeke savunmasını.

Son düzenleme:
E öyle konuşuyorsun o mantıkla 4-0 5-0 yenilmemiz lazımdı,ama 2-2 bitti 1 puan aldık,öyle kağıt üstünde yorumlayacak olsak orta sıra takımı oluruz.

Ben bundan bahsetmiyorum. Biz çok kötü savunma yapıyoruz. Ve şu maçta yok osmanlı eksikmiş yok, oynamamış bunların hepsi palavra. Rakip olarak iyi kapanırsan pas hatasına zorlarsın. Rakipde yetersiz adamlar olduğu için o pasları atamaz hata yapar.
Ve bizim bu sorunumuz kabak gibi ortadayken soruyorum Galatasarayı yönetenler ne gibi çözüm üretti. Hiçbirşey..

Bizim puan kaybettigimiz deplasmandan galibiyetle döndüler ama onlarin puan biraktigi konya deplasmanindan da biz galip geldik

Derbiler belirleyecek sampiyonluk sansimizi

Ben bundan bahsetmiyorum. Biz çok kötü savunma yapıyoruz. Ve şu maçta yok osmanlı eksikmiş yok, oynamamış bunların hepsi palavra. Rakip olarak iyi kapanırsan pas hatasına zorlarsın. Rakipde yetersiz adamlar olduğu için o pasları atamaz hata yapar.
Ve bizim bu sorunumuz kabak gibi ortadayken soruyorum Galatasarayı yönetenler ne gibi çözüm üretti. Hiçbirşey..

Ben Osmanlı yattı falan demedim zaten,her maçın havası farklı,bizden puan alan,bize karşı iyi futbol oynayan Bjk'ye oynayacak,puan alacak diye bir kaide yok ki,şu orta sahamızı düşünürsek deplasmanda iyi futbol oynamamız çok zor.Ancak ilk yarıyı baz alırsak Konyaspor'a karşı da hiçbir şey oynamadık ama maçı kazandık,Osmanlı'ya da aynısını yapabilirdik bunu kastettim.Yoksa oynanan futbol anlamında aşağı yukarı 2012-2013 sezonundan beri problemlerimiz var,her sene aynı şeyleri konuşup duruyoruz.

Son düzenleme:
musa ve bado yoktu galiba onun etkisi olmustur muhak

Tamam önemli oyuncular etkileri büyük ama bugün oynanan oyunun bahanesi olamaz bu bence. 2m yanindaki adama pas atamadilar kac defa, bir de Aminu mu ne haltsa sarhos gibiydi vallah. Kisacasi böyle mal bir oyun uzun zamandir görmedim ben.

Karabuk macini kazasiz belasiz atlatalim da evimizde oynayacagimiz akhisar macinda 40 Bin kisi dolduralim yine stadi

Bilemiyorum

Riekerink'in derbi karnesi de yetersiz

Derbi karnesi yetersizmi ? Benim hatirladigim bi FB deplasmaninda maglub oldu, baska (trabzon macinda maglubiyet hakkimiz degildi, en az beraberlik hak etmistik ama olur oyle kazalar) ?

Sizde taktiniz JOR a haa..

Bu arada millet bize salliyor ya adamlar bize oynadiklari gibi tam kadro BJK ye oynasalardi gorurdum ben kargalari... Surayi okuyanda BJK Barca gibi oynuyor sanacak... Babel da fos cikti Q7 trip cekti adamlarda suan bi Talisca var elle tutulur...
Bizim kanatlar bunlarin bekleri delik desik eder... Sneijder defansin arkasina biraksin, solda Bruma sagda Garry, yakala yakalabiliyorsan...

Abartmayin su kargalari, TT Arenada doser geceriz...

Son düzenleme:
Umudun adı GALATASARAY !

TapaTalK

TT Arena'da derbilerde bambaşka bir havaya büründüğümüz gerçek,2010-2011 ve 2015-2016 gibi sezonlarda yenemesek bile kazanacak şansları elimize geçirmiştik.Zaten bu 2 sezon dışında yarışta olduğumuz sezonlarda hep kazandık.Yine kazanmamamız için bir sebep yok,bence Fener'i de Bjk'yi de yeneriz.

Geri
Üst Alt