16/17 H:18 | Fenerbahçe 1-0 Medipol Başakşehir | MS | 22 Ocak

Beraberlk temennimizde biz kazandıktan sonra fb galip gelsede çok umrumda olmaz. Biz kendi isimize bakalım. Iki hafta üst üste arenadayiz + kuslar bize gelecek.

fenerin kazanma ihtimali yok.

Gollü beraber

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Abdullah avci'nin kadiköyde galibiyeti varmi ?

Hayir yok. 7 macin 6 tanesini kaybetmis, 1 tanesi berabere bitmis. 2-2 bitmis mac.

IBB 2-0 öndeymis 85.dakikaya kadar. Sonra Fener 85 ve 88, yani 3 dakikada 2 gol atip berabere kalmis.

FB puan kaybedecekse GS'de puan kaybedecektir, bu ayarlanmıştır, klasik Türk futbolu hala öğrenemediniz mi?

Skor veriyorum: 2-0.

fener yenilirse yarıştan kopar.
yenerse karabuk'u yenmemiz durumunda liderlik koltuğuna bir adım daha yaklaşırız.
beraberlik ise en çok işimize gelen netice olur.

sonuç ne olursa olsun kazançlıyız.

bu macta dikkat edilecek 2 kişi var biri hakem digeri emre özellikle emre kırmızı kart görüre oynayanlar kaybetmez bence

fener 2-0 alir bu maci. Ayrica bizim icin de iyi olur. Bu feneri iceride birsekilde tokatlariz. Su feneride tokatlayamiyorsak iceride sampiyon basaksehir olsun zaten

Fb
__________Volkan___________
Şener__Roman__Skrtel__Hasan
_______Josef___Ozan________
___Lens___________Alper____
_____V.Persie___Fernandao___
İbb
___________Volkan____________
Uğur__Epureanu__Yalçın__Ferhat
______Mahmut___Emre_________
___Visca___Mossoro___Cengiz___
___________Mehmet___________
Muhtemel kadrolar için bunu söylüyorlar Fb çift forvet çıkarsa işi zor olabilir,Aatıf-Salih falan oynarsada gerçi pek değişmez Başakşehir puan çalacak

Fb
__________Volkan___________
Şener__Roman__Skrtel__Hasan
_______Josef___Ozan________
___Lens___________Alper____
_____V.Persie___Fernandao___
İbb
___________Volkan____________
Uğur__Epureanu__Yalçın__Ferhat
______Mahmut___Emre_________
___Visca___Mossoro___Cengiz___
___________Mehmet___________
Muhtemel kadrolar için bunu söylüyorlar Fb çift forvet çıkarsa işi zor olabilir,Aatıf-Salih falan oynarsada gerçi pek değişmez Başakşehir puan çalacak

Ne hikmetse, bugun bir haberde Kjaer'in iyilestigi yaziyordu. Her onemli mac oncesi onemli oyuncular iyilesiyor fenerde. Maasallah.

Ne hikmetse, bugun bir haberde Kjaer'in iyilestigi yaziyordu. Her onemli mac oncesi onemli oyuncular iyilesiyor fenerde. Maasallah.

Renktaş bu kadroları yazıyorlar genelde bu maç için ama Kjaeri riske ederlermi ben pek emin değilim sakatlığı nüksetmeye çok müsait bir sakatlık

Renktaş bu kadroları yazıyorlar genelde bu maç için ama Kjaeri riske ederlermi ben pek emin değilim sakatlığı nüksetmeye çok müsait bir sakatlık
Insallah nukseder. Tabii adamin ayagi kirilsin demiyorum, ama birazcik daha sakat kalsa yeter. fener ligde kopmak uzere malum.

Geri
Üst Alt