16/17 H:18 | Fenerbahçe 1-0 Medipol Başakşehir | MS | 22 Ocak

İktidar gücünü arkasına almış başakşehir eksik fenerbahçeye karşı kaybetmez

Normal şartlarda Başakşehir çok net galip gelen taraf olur.

Ancak Aziz'in bugün ki ağlamaları ve Türk futbolunda ki FB'yi her sene yarışta tutma sevdası yüzünden bu maç sıkıntılı.

Fenerbahce 0-0 Besiktas
Fenerbahce 1-1 Alanyaspor
Fenerbahce 2-2 Adanaspor
Fenerbahce 3-3 Kayserispor

Bonus : Fenerbahce 0-1 Bursaspor

9 mac 11 puan kayip , bu virusu biraz da bjk ye bulastirirlarsa seviniriz

Bu maca gelince , henuz 17 hafta varken fb ile aramizda 4 puan varken 17 macta 3 puan onumuzdeki basaksehirle farki kapatmak icin fb ye ihtiyacimiz varmis gibi fb galibiyetini istemekte mantik gormuyorum

Hatta beraberlikten ziyade basaksehir galibiyeti isterim , 2 yerine 3 puan daha kaybetmeleri icin

Unutmayin , bir ara puanlar 17-17-17-9 seklindeydi , fener herkesten 8 puan geride idi , bizi yendiginde ise onumuze gecmisti , sadece 6-7 hafta icinde

Bu yuzden katiyen fener kazanmasin , mumkunse kaybetsin

Biz cumartesi aksami kazanip, bu maci rahat rahat izlemeliyiz beraberlik cok iyi olur :)

Fenerbahce 0-0 Besiktas
Fenerbahce 1-1 Alanyaspor
Fenerbahce 2-2 Adanaspor
Fenerbahce 3-3 Kayserispor

Bonus : Fenerbahce 0-1 Bursaspor

9 mac 11 puan kayip , bu virusu biraz da bjk ye bulastirirlarsa seviniriz

Bu maca gelince , henuz 17 hafta varken fb ile aramizda 4 puan varken 17 macta 3 puan onumuzdeki basaksehirle farki kapatmak icin fb ye ihtiyacimiz varmis gibi fb galibiyetini istemekte mantik gormuyorum

Hatta beraberlikten ziyade basaksehir galibiyeti isterim , 2 yerine 3 puan daha kaybetmeleri icin

Unutmayin , bir ara puanlar 17-17-17-9 seklindeydi , fener herkesten 8 puan geride idi , bizi yendiginde ise onumuze gecmisti , sadece 6-7 hafta icinde

Bu yuzden katiyen fener kazanmasin , mumkunse kaybetsin

6-7 hafta değil,4 hafta içinde önümüze geçmişlerdi,7. haftada o bahsettiğin puan durumu vardı,11. haftada ise bizim 20 puanımız vardı onların 21.Şimdi de 4 puan öndeyiz,yanı 7. haftadaki kadar iyi bir durumumuz olmasa da 11. hafta kadar kötü bir durumumuz da yok Fener'e karşı,potada kalırsak şampiyon oluruz bu sene.

İddaa febeye 1,70 verecek yüksek ihtimal ve patlayacak maç şimdiden başakşehiri tebrik edebiliriz:)

İddaa febeye 1,70 verecek yüksek ihtimal ve patlayacak maç şimdiden başakşehiri tebrik edebiliriz:)

Fener bu sene puan kaybettiği maçları seri halinde kaybetmiş,2 maç üst üste berabere veya 1 berabere 1 yenilgi gibi,galibiyet-puan kaybı-galibiyet şeklinde üçleme oluşmamış.Bu istatistiğe rağmen ben Fener alır diyorum çünkü almaları tek şansları,alamazlarsa tamamen giderler.

Fb böyle kopma maçlarını daima almıştır.

Fener bu sene puan kaybettiği maçları seri halinde kaybetmiş,2 maç üst üste berabere veya 1 berabere 1 yenilgi gibi,galibiyet-puan kaybı-galibiyet şeklinde üçleme oluşmamış.Bu istatistiğe rağmen ben Fener alır diyorum çünkü almaları tek şansları,alamazlarsa tamamen giderler.

Fener bu oyun ve bu kadro yapısı ile başakşehiri yenemez dünkü aziz çırpınışları bunun belirtisi onlarda biliyor lige havlu attıklarını.. haftaya skandal hakem hataları devreye girmezde fenrr için lig bitti bu sene..

Fener bu oyun ve bu kadro yapısı ile başakşehiri yenemez dünkü aziz çırpınışları bunun belirtisi onlarda biliyor lige havlu attıklarını.. haftaya skandal hakem hataları devreye girmezde fenrr için lig bitti bu sene..

Umarım Fener puan kaybeder,klişe olacak ama Başakşehir'in takılacağını düşünüyorum ben de bir yerlerde.Namağlup nereye kadar gidebilirler böyle?Ama Fener kazanacak gibime geliyor.

Umarım Fener puan kaybeder,klişe olacak ama Başakşehir'in takılacağını düşünüyorum ben de bir yerlerde.Namağlup nereye kadar gidebilirler böyle?Ama Fener kazanacak gibime geliyor.

Vala yaparsa aziz başkan yapar inş kazanırlar ama dediğim gibi başaklar her mevkide daha iyi kaleci de dahil..

Fb böyle kopma maçlarını daima almıştır.

höe :)... gardaş FB şu ana kadar dananın kuyruğunun koptuğu hangi maçı aldı yahu :)...

Bence bu sene şampiyon Başakşehir... adamlar 3 büyüklerin hayal edemeyeceği bir standart içinde oynuyorlar oyunlarını... kelimenin tam anlamıyla başarılarının sırrı bu: "standart" ve "istikrar"... yeni eklemelerle bu kadar morali bozulan FB karşısında en azından beraberlikleri var... FB bu maçı yenerse 5-0 yener 5 golü de Karavaıev ve volkan demirel ortaklaşa atar o kadar imkansız...

Bence bugünden sonra biz Başakşehir'i nasıl yeneriz bunu daha çok düşünmeliyiz...

Geri
Üst Alt