Muzaffer Topçu
Cezalı
- 3 Mart 2015
- 1.441
- 790
- 363
Başakşehir galıbıyetı pek dadlı olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerbahce 0-0 Besiktas
Fenerbahce 1-1 Alanyaspor
Fenerbahce 2-2 Adanaspor
Fenerbahce 3-3 Kayserispor
Bonus : Fenerbahce 0-1 Bursaspor
9 mac 11 puan kayip , bu virusu biraz da bjk ye bulastirirlarsa seviniriz
Bu maca gelince , henuz 17 hafta varken fb ile aramizda 4 puan varken 17 macta 3 puan onumuzdeki basaksehirle farki kapatmak icin fb ye ihtiyacimiz varmis gibi fb galibiyetini istemekte mantik gormuyorum
Hatta beraberlikten ziyade basaksehir galibiyeti isterim , 2 yerine 3 puan daha kaybetmeleri icin
Unutmayin , bir ara puanlar 17-17-17-9 seklindeydi , fener herkesten 8 puan geride idi , bizi yendiginde ise onumuze gecmisti , sadece 6-7 hafta icinde
Bu yuzden katiyen fener kazanmasin , mumkunse kaybetsin
İddaa febeye 1,70 verecek yüksek ihtimal ve patlayacak maç şimdiden başakşehiri tebrik edebiliriz![]()
Fener bu sene puan kaybettiği maçları seri halinde kaybetmiş,2 maç üst üste berabere veya 1 berabere 1 yenilgi gibi,galibiyet-puan kaybı-galibiyet şeklinde üçleme oluşmamış.Bu istatistiğe rağmen ben Fener alır diyorum çünkü almaları tek şansları,alamazlarsa tamamen giderler.
Fener bu oyun ve bu kadro yapısı ile başakşehiri yenemez dünkü aziz çırpınışları bunun belirtisi onlarda biliyor lige havlu attıklarını.. haftaya skandal hakem hataları devreye girmezde fenrr için lig bitti bu sene..
Umarım Fener puan kaybeder,klişe olacak ama Başakşehir'in takılacağını düşünüyorum ben de bir yerlerde.Namağlup nereye kadar gidebilirler böyle?Ama Fener kazanacak gibime geliyor.
Fb böyle kopma maçlarını daima almıştır.