16/17 H:18 | Fenerbahçe 1-0 Medipol Başakşehir | MS | 22 Ocak

Fener birakmaz artik bugünkü sonuctan sonra . Jor denen sahsi kovup adam gibi zekasi ortalama sekilde calisan hoca bulmazsak 8jk fener yarisina katlanmak zorunda kaliriz. Ibb yalan olacak sonuni getiremezler

Kim kazanırsa kazansın, ne olacaksa olsun.Şu saatten sonra alacağımız maximum sonuç 4.lük

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başakşehir'ime başarılar dilerim.

Bundan sonra basaksehirin şampiyonluğunu istemekten başka çaremiz yok. Saldır başakşehir oleyy.

Ne iyi sonucu lan Bjk mi şampiyon olsun?

Turuncuuuuuuuuuuuuuuuu

Şikebahçe kazanırsa onlar berabere biterse kargalar şampiyon olur.
Başakşehir kazansa bile bizimkiler onları mağlup ederek kuşlardan birisini şampiyon eder.

Şampiyonluk yarışında artık Başakşehir'liyim. Bizim takıma biraz olsun güvenim olsa yine berabere bitsin sonra toparlarız falan derdim de bizimkilere en ufak bir güven duymuyorum. Bu saatten sonra Başakşehir'in kaybedeceği her puan şikecileri şampiyonluğa bir adım daha yaklaştırır.

Normalde Galatasaray olamıyorsa kim olursa olsun derdim de şikeci yüzsüzlüğüne tahammülüm yok artık.

Fenerin ilk 11'i helva gibi başak param parça eder bi aksilik olmazsa

TapaTalK

Volkan
Şener
Kjaer
Skrtel
Hasan ali
Josef
Ozan
Alper
Salih
Lens
Fernandao

TapaTalK

başşak city kadıköyde süper lige ilk kez çıktığı sezon hariç paso yenilmiş

ilk galibiyeti alırlar

Fenerbahçe XI: Volkan, Şener, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali, Josef, Ozan, Salih, Alper, Lens, Fernandao

Dün mal mal kaybetmeseydik keske. Dick'e bak 10 numarada Salih Ucan'i oynatiyor.

Geri
Üst Alt