16/17 H:18 | Fenerbahçe 1-0 Medipol Başakşehir | MS | 22 Ocak

Basaksehir XI : Volkan, Uğur, Yalçın, Epureanu, Eren, Mahmut, Mossoro, Cengiz, Emre, Visca, Mehmet.

Başakşehir kazanırsa ligin en çok para kazandıran takımı Galatasaray ve fenerbahce lig yarışından kopacak bu yüzden bugün Başakşehir'in kazanma ihtimali 0.
Çünkü o kadar kahpe bir ligdeyiz ki Cüneyt türk futbolunun özeti tamamen eyyam üzerine kurulmuş bir sistem var Türk futbolunda

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bana kızan arkadaşlar olmuştu ama tekrar edeyim,½-½ en iyi sonuç olur.16 hafta var,şimdiden şampiyon olamayız demek bize yakışmaz.

Şikeciler bu tarz maçları yüksek motivasyonla kendi evinde çok iyi oynuyor. Bşakşehirinden ilk şampiyonluk stresi yaşayacağı maç olacağını düşünürsek şikeciler rahat kazanır gözüküyor.

Basaksehir XI : Volkan, Uğur, Yalçın, Epureanu, Eren, Mahmut, Mossoro, Cengiz, Emre, Visca, Mehmet.

Klasik 11 olmuş.
Bugün eyyam olmazsa başak deler geçer.
Ayıyı 3 kez avlarlar.
Ama gel görki her ikili mücadelede dit dit dit diye febeye faul çalacaklar.
Bir bayrak bir penaltı hoop işte mutlu son...

P9

Tabi ki Fenerin kazanmasini istemem ama götü kalkan Avci ve Ögrencilerinin de kazanmasi istemem.... X bitsin....

fb kadrosu da rezil belki bu maçı hakemle kazanırlar ama şampiyonluk şansları yok bu sene de bjk alacak gibi

gerçi tinercilerin de sene üst üste şampiyon olacağını düşünmüyorum.

dün beraberliği kurtaracaktık en azından yenilmek büyük yara oldu.

Galatasaray'li Abdullah Avci'nin sampiyon olmasini istiyorum

Maci izleyemiyorum. Taraftarin İlgisi yok diyorlar. Bassak icin avantaj

Bizim kaybettigimize göre Beraberlik isteyenler riekerink gibi haindir

maalesef fener alacaktır. aksi halde hem onlar hem biz ligden kopuyoruz gibi.
ve iki takımın taraftar kitlesi azımsanamaz es geçilemez.
dolayısıyla para oyunları bugün fenerin yanında olacaktır.

Fener alirsa son yillarin en kotu feneriyle puan aramizdaki farki kapaniyor.

Geri
Üst Alt