16/17 H:18 | Karabükspor 2-1 Galatasaray | MS | 21 Ocak

Garry atar 70'lerde. Son dakikaya doğru bir tane de Yasin atar. 1-3 kazanırız.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan bize faul olan pozisyonda penaltı çalındı bunu da gördü ya bu gözler artık diyecek söz yok. Selçuk yıllar sonra asist yaptı ya bir tane de rakibe yaptı uzaklaşıtıracağın topa tüküreyim, Bruma da beyinsiz bu oyun zekası ile nah oynar Premier ligde filan orda Yasin'e topu çıkarsa 2-0 olacak maç

Carole 1 bolgede herzamanki gibi gereksiz sov yapiyor.
Josue ayakta duramiyor, hemen degistirilsin.
2 yari acil JOUSUE - EREN , BRUMA - RODRIGEZ degisiklikleri yapilmali.

Biri bana carole'un o pozisyon da ne yapmak istedigini izah edebilir mi???

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Top ile rakibin arasına vücudunu koydu topu hakan veya kaleci alabilsin diye ki hakan aldı aslında topu ama rakip faul yapmasına rağmen Cüneyt poposundan penaltı uydurdu

Adim akilli bir baskanimiz olsa bunlari dile getirir mac sonunda yer yerinden oynar.

Ama Levent cikar iki transfer yalani atar ortaya yan cümlesinde de hakem kötüydü der olur biter.

Capsiz beceriksiz herifler.

Erman'da penaltinin uzaktan yakindan alakasi yok diyor...

Abi garry oyuna gırecekse su brumayı cıkarsınlar

Bu serefsiz ibne hakem yuzunden puan kaybedebiliriz.

Takımda bircok oyuncu çok kotu bugun.. Bruma, Poldi, Joshue de hayat yok. Selçuk gol pası dışında yok..Boyle maç kazanılmaz.

Josue çıkıp Garry girsin Bruma-Podolski çift forvetine dönelim.

Ulan ne guzel ara vermistim futbola bok vardi izliyorum su maci

Turk futbolu olmus aglayani yok

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aspor da Taner Karaman mali penalti dogru demis pozisyondan sonra, gole de el demis. Lan boyle mallari nasil yorumcu diye cikartiyorlar

Rıdvan bile bizimle aynı şeyi söylüyor. Gol temiz, penaltı yanlış karar.

Brumada ciddi düşüş var. Kasti mi yapıyor bilmiyorum ama çok etkisiz.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Rıdvan hıyarı Yasin'in pozisyona gol temiz penaltıya değil dedi hatta 2. sarıdan bile atılabilir dedi hayret şaşırdım.Federasyon başkanlığında adı geçiyo ya objektif konuşmaya başlamış heralde.

Snejder olmayınca sol kanat bile işlemiyor, bu adamı satmak bizi daha kötü yerlere sürükler

2.yarı eren-josue değişikliği şart poldi biraz daha geriye gelir top dağıtır ilerleyen dakikalarda rodrigues girer fişi çekeriz

Geri
Üst Alt