Emre Arslan
Cezalı
- 27 Temmuz 2011
- 24.237
- 27
- 1.098
Karabük şehri haritadan silinmeli.
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
orasi rakip ile arana vucudunu koyup bekleyecek yer degil. O out cizgisinde yada tac cizgisinde yapilir. Carole o topu allah ne verdiyse vurup uzaklastirmasi lazimdi
Carole pozisyonda hata yapmadı top ile rakip arasına temiz bir şekilde vücudunu koydu rakip faul yaptı ya arkadaş siz hiç mi maç izlemiyorsunuz
ilk yarının ortalarında çok güzel bir pas attı bruma'ya asist olacak pastı ama bruma değerlendiremedi, podolski çok büyük futbolcu hocam şu maçta bile fark yaratıyor. atsa bruma o golü bitecek maç işte.Poldi macta bile degil kafasi baska yerde. Adami satmislar bence.
Rakip hemen dibinde ise ilk yapacağın iştir rakip ile top arasına vücudunu koymak o zaman rakibin tek yapacağı faul ne yapacak içinden mi geçecek ama işte Türkiye'de futboldan anlamayan böyle hakemler olunca hücum faule penaltı çalınıyororasi rakip ile arana vucudunu koyup bekleyecek yer degil. O out cizgisinde yada tac cizgisinde yapilir. Carole o topu allah ne verdiyse vurup uzaklastirmasi lazimdi
orasi rakip ile arana vucudunu koyup bekleyecek yer degil. O out cizgisinde yada tac cizgisinde yapilir. Carole o topu allah ne verdiyse vurup uzaklastirmasi lazimdi
Pozisyon penaltı değil ama Carole topa vurmak yerine neden ısrarla vücudunu koymaya çalıştı pek anlayamadım açıkçası. Öyle beklersen rakibin aradan topa vurabilir. Vur kornere, taca işte.
rakip eğer dibinde ise vücudunu koyacaksın böylece rakibe sadece faul yapma imkanı kalıyor ki rakip faul yaptı ama hakem sağolsun penaltı verdiPozisyon penaltı değil ama Carole topa vurmak yerine neden ısrarla vücudunu koymaya çalıştı pek anlayamadım açıkçası. Öyle beklersen rakibin aradan topa vurabilir. Vur kornere, taca işte.
Fenerliler her yerde pazusuyla aldı yasin diyo bu kadar karakter yoksunu bir topluluk görmedim carole itmiş adamı güyya böyle bir dünya yok medyada bunlardan hallice o yüzden küfür edeceğimiz bir platformda buluşmak üzeregol temiz, penaltı hatalı. şerefsiz medya bunlarıda yazsın yarın