16/17 H:18 | Karabükspor 2-1 Galatasaray | MS | 21 Ocak

Karabük şehri haritadan silinmeli.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu takım bu maçı almazsa lig biter benim adıma. Bu bir onur meselesidir sizden kat be kat aşağıdaki takımı bir zahmet oynayarak yenin bu itlere de koz vermeyin. Evet hakemin ne olduğu belli ama adamsanız bu maçı alacaksınız ama öyle ama böyle. Normal şartlarda yenilsek bu kadar zoruma gitmez ama şu maçtan galibiyet dışında aldığımız her şey haram.

orasi rakip ile arana vucudunu koyup bekleyecek yer degil. O out cizgisinde yada tac cizgisinde yapilir. Carole o topu allah ne verdiyse vurup uzaklastirmasi lazimdi

Aynen öyle kaldıki karşısındaki kendinden daha iri ve güçlü

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kime kızacaksın lan. B
Hakememi kızacaksın, Carole yetersizine mi kızacaksın, Başkanına mı kızacaksın, şu sahada olmaları bile fiyasko olan selçuk, balta, josue gibi ruhsuzlaramı kızacaksın,Yapılmayan transferleremi kızacaksın.Allah gerçekelri gören Galatasaray taraftarına sabır versin.

Carole pozisyonda hata yapmadı top ile rakip arasına temiz bir şekilde vücudunu koydu rakip faul yaptı ya arkadaş siz hiç mi maç izlemiyorsunuz

Pozisyon penaltı değil ama Carole topa vurmak yerine neden ısrarla vücudunu koymaya çalıştı pek anlayamadım açıkçası. Öyle beklersen rakibin aradan topa vurabilir. Vur kornere, taca işte.

Poldi macta bile degil kafasi baska yerde. Adami satmislar bence.
ilk yarının ortalarında çok güzel bir pas attı bruma'ya asist olacak pastı ama bruma değerlendiremedi, podolski çok büyük futbolcu hocam şu maçta bile fark yaratıyor. atsa bruma o golü bitecek maç işte.

bizim acil 2 tane box to box oynayacak orta saha lazım.orta saha tank gibi çok ağır.

orasi rakip ile arana vucudunu koyup bekleyecek yer degil. O out cizgisinde yada tac cizgisinde yapilir. Carole o topu allah ne verdiyse vurup uzaklastirmasi lazimdi
Rakip hemen dibinde ise ilk yapacağın iştir rakip ile top arasına vücudunu koymak o zaman rakibin tek yapacağı faul ne yapacak içinden mi geçecek ama işte Türkiye'de futboldan anlamayan böyle hakemler olunca hücum faule penaltı çalınıyor

Derbi haftası kazanın ulan şu maçı!

En dogrusu bu yorum . Carole un orada gevelemesi sacmalik ,yoksa pozisyon zaten penalti degil , ama sen avantajli oldugun seyde pozisyonu 50% ye getiriyorsun rakiple , penalti degil adam aradan ayak sokup golu de atabilir

K Zenginin kafa vurusunda da soldan kesilen ortada uzak direge carole un gelmesi gerekir . Malesef hic bek pozisyonunda da stoperde de bekleneni veremiyor , defansif mudahalelerde zeka en az guc kadar onemli

yazik penalti ile alakasi yok hatta carole faul var yazik insallah yonetim biraz kipirdar hakemlerin ustune yurur TurkiyeM'izde boyle ilerliyor isler, bakin serefsiz aziz yildirim gecen hafta hic birsey olmadigi halde bagirdi cagirdi bu hafta guzel hakem(basaksehir macinda) ve bize de cuneyti yolladilar resmen operasyon duzenleniyor yonetimin uyanmasi lazim + cakir Allahindan bul

Pozisyon penaltı değil ama Carole topa vurmak yerine neden ısrarla vücudunu koymaya çalıştı pek anlayamadım açıkçası. Öyle beklersen rakibin aradan topa vurabilir. Vur kornere, taca işte.
rakip eğer dibinde ise vücudunu koyacaksın böylece rakibe sadece faul yapma imkanı kalıyor ki rakip faul yaptı ama hakem sağolsun penaltı verdi

Ahmet'i beğendim 2.maçına rağmen iyi

gol temiz, penaltı hatalı. şerefsiz medya bunlarıda yazsın yarın
Fenerliler her yerde pazusuyla aldı yasin diyo bu kadar karakter yoksunu bir topluluk görmedim carole itmiş adamı güyya böyle bir dünya yok medyada bunlardan hallice o yüzden küfür edeceğimiz bir platformda buluşmak üzere :)

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt