16/17 H:18 | Karabükspor 2-1 Galatasaray | MS | 21 Ocak

Rakip hemen dibinde ise ilk yapacağın iştir rakip ile top arasına vücudunu koymak o zaman rakibin tek yapacağı faul ne yapacak içinden mi geçecek ama işte Türkiye'de futboldan anlamayan böyle hakemler olunca hücum faule penaltı çalınıyor

top sektiktikten sonra Caroleun vucudunu koymasi dogru ama sonra 1 saniye bile gecikmeden gerekirse kornerede uzaklastirma opsiyonuyla vurmasi lazimdi. 2 saniye falan bekledi carole rakibi sirtina alip . Yanlis yapti. Penalti yanlis ancak penalti yanlis diye Carole un hatasini da savunamam

Cucu elit hakem kategorisinden bu penaltiyi caldigi an dustu.

Azizden korkan eyyamcinin teki olmayi secti.

İsterse 200 tane UCL finali yönetsin. Gelmiş geçmiş benim izlediğim en kötü, sinsi ve karakter yoksunu heriftir bu Cüneyt Çakır. Arkasında baba lobisi olmasa, amatör kümede bile maç yönetemezdi bu çapsız. Emekli olsa da kurtulsak artık. Ülkenin derdi bitmiyormuş gibi bir de bu var başımızda.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aynı 11 ile çıktık 2.yarıya

Riekerink hoca falan değil kaza bela şampiyon olmayız umarım Hamza gibi kafamıza sarmadan kurtulalım

Yasin sola geçmiş Bruma sağa. Tek değişiklil bu gördüğüm

ilk yarının ortalarında çok güzel bir pas attı bruma'ya asist olacak pastı ama bruma değerlendiremedi, podolski çok büyük futbolcu hocam şu maçta bile fark yaratıyor. atsa bruma o golü bitecek maç işte.

Zaten bu yüzden satilmasin diyorum ben. Satarsak sampiyonlugu da satariz benim gözümde.

Yerine gelecek adam Poldi'nin yarisi bile olmayacaktir. Kimse hayal kurmasin hepimiz Dursun ve Leventi taniyoruz.

Bu herifler gideni aratir.

Rike iktir ol git Allah askina nasil degisiklik olmaz

Sent from my iPhone using Tapatalk

top sektiktikten sonra Caroleun vucudunu koymasi dogru ama sonra 1 saniye bile gecikmeden gerekirse kornerede uzaklastirma opsiyonuyla vurmasi lazimdi. 2 saniye falan bekledi carole rakibi sirtina alip . Yanlis yapti. Penalti yanlis ancak penalti yanlis diye Carole un hatasini da savunamam
işte orda rakip artık faul yapmaya başladı dengesini bozdu

Riekerink Bey ayni 11 ile cikmayi 8 yasindaki cocuga dahi izah edemez. Bu Josue nasil oyunda kalir?

Futbolcular şampiyonluğa inanıyorsalar bu maçı cüno'ya rağmen almalı.

Geri
Üst Alt