Dursun Özbek transferleri
S.Aziz, Ahmet, Eren, Josue, Linnes, Cavanda, Kolbein, Emrah, Tolga, Donk, Grosskreutz, Cenk, Jem, Jose, Garry, De Jong aklıma gelenler
Harcanan para: Yaklaşık 30 milyon euro bonservis, 15 milyon euro maaş 1 sezon için = 45 milyon euro
Gel gör ki takım kalitesinde gram artış olmadı De Jong dışında iyi diyebileceğimiz transfer yok. Garry henüz kapalı kutu.
Adamların kondisyonu ortada yedek kadro bile olağanüstü koşuyor mücadele ediyor bunu sağlayan HOCAN yoksa hakem makem hikaye
Ne hakeminden bahsediyorsunuz ben anlamiyorum elle gol atmissin. Dahasi var mi ?takim kabız gibi oynadi.
aynen öyle balta biraz dikkatli olsaydı belki son dklarda beraberliği bulabilirdik. beraberlik de bizim için çok kötü olmazdı bu hafta ama bu oyunlar bu mentaliteyle şampiyon olmak zaten çok zor.
Alın bunu hemen alın .Ne hakeminden bahsediyorsunuz ben anlamiyorum elle gol atmissin. Dahasi var mi ?takim kabız gibi oynadi.
Çok ağır bir kayıp bugünkü mağlubiyet.Karabük de kaç tane oyuncusundan yoksundu,tam vurup geçmelik maçtı.Çok yazık ettik avantaja ve seriye.Hakem de içine etti tabi.Santrfor şart bu takıma,komple bir adam olacak ama,sırtı dönük oynayabilecek kafa vuracak falan.
Mesele sadece kondisyon değil. Bizim oyuncuların çoğu bitik. Bunlarla istesen de yüksek enerji ile oynayacak kondisyonu yükleyemezsin. Vücut kabul etmiyor artık.
Ama biz bu gerçeği kabul etmek istemiyoruz. İhtiyar ve kırılgan oyuncularla devam ediyoruz yola. CL'de dörder dörder yerken de sıkıntı benzerdi ama biz farklı noktalara odaklandık hep.