16/17 H:18 | Karabükspor 2-1 Galatasaray | MS | 21 Ocak

Mesele kondisyon hocam karabüğün ukraylnalı oyuncusu 31 yaşında ve inanılmaz koştu kabul yaşlı takımız da selçuk 26 yaşın da da koşmuyordu zaten bu kadronun çöp oluşu hamza dönemin den beri bağırıyoruz özellikle bu geri dörtlü SKANDAL önde selçuk çöp forvet yok o yok bu yok vs vs..

Haklısın ama her oyuncunun fiziği bir değil. Bazı oyuncu işi götürüyor 35'lere kadar. Ama bizimkiler senin Selçuk örneğinde de söylediğin gibi hep kırılgandı şimdi ise hem yaşlı hem kırılganlar. Bu da durumu iki kat zorlaştırıyor bizim için. Selçuk'a 90 dakika çıkarak kondisyonu yüklemek pek mümkün gelmiyor bana. Bu noktada yapılacak şey eskiyen parçayı atıp yenisini almak. Ben farklı bir çıkar yol göremiyorum.

O degil de haftaya da mi deplasmanda oynayacaz? Mübarek, her hafta deplasmanda oynuyoruz. S.kayim böyle lig planlamasina. Oynatin her hafta bizi deplasmanda anasini satayim, sonra da havlu attiktan sonra oynariz arenada 53 kisiye

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Iki hafta icerdeyiz sonra rize deplasman donuste 8jk

yediğimiz gollerin yarısı kafayla gidip yine yetersiz bi stoper aldık. hakan denen bitik stoperle oynuyoruz. ulan takıma adam gibi stoper almıyorlar yıllardır. hiçmi toptan anlayan ve beyine sahip biri yok bu kulüpte.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk yarıda da bomboş kafa vurdu adam Muslera kurtardı belliydi yiyeceğimiz. Topa sahip olmamıza rağmen iyi oynamadık bence pozisyonumuz yok doğru düzgün isabetli şut atamadık. Bu takımın yan toplarda ciddi zaafı ver bu kadar kafa golü anormal bi durum. JOR da oyuncu değişikliklerinde sınıfta kaldı yine her zamanki gibi.

Elle gol atıldı diyeninde kör gozune s

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sürekli duran top-kafa golü yememize rağmen hala 1.70 lik stoper almak hangi kafanın mahsulü.

Kafa topu alan stoperimiz yok. Bunu görmeyen net gerizekalı ya da haindir.

Yönetimin tek ve gerçek başarısı bu sene taraftari hakkaten güzel uyutmasi.

Allah aşkına kendi kendimizi beklentiye soktuk biz Galatasaray'iz diye diye. Bu Jor kimdir ki bizi şampiyon yapacak, üstelik bu aptal yönetim ile?

Oyuncuların suratlarına bakın, gram şampiyonluk havası, inanç belirtisi alıyor musunuz?

Ben bu sene fenerin şampiyon olmasını istiyorum artık. Bu Galatasaray ancak en büyük rakibi olan fenet başarı kazandığında uyanır.

Yasin'i hiç sevmem ama skor 1-1ken Josue ve niceleri varken sen takımın en skorer oyuncusunu nasıl çıkarırsın ey hollandalı?

Ultraslan mutludur şimdi, yakında sucuk ekmek partisi gelcek

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yediğimiz gollerin yarısı kafayla gidip yine yetersiz bi stoper aldık. hakan denen bitik stoperle oynuyoruz. ulan takıma adam gibi stoper almıyorlar yıllardır. hiçmi toptan anlayan ve beyine sahip biri yok bu kulüpte.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hava toplarında da diğer stoperlerimiz gibi Ahmet Çalık.O konuda hiçbir farkı yok.Bizim en büyük eksiğimiz o.

Yasin Öztekin: "Zor bir maçtı ama kontrol bizdeydi. Karabük zaten çok fazla gelemedi kalemize. Bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik."
Yasin Öztekin: "Pozisyonda top elime değmedi, omzuma değdi. Eğer öyle olsaydı gidip hakeme söylerdim."
Yasin Öztekin: "Cüneyt Çakır bana sordu, ben de 'El yok hocam' dedim."

ha tmm ozaman

Levent Nazifoğlu: Aslında iyi bir mücadele oldu. Onlar şanslarını iyi değerlendirdiler.

bi sen eksiktin

Şu ana kadar Başakşehir de takılsın diye bekliyordum ama artık her maçını kazanmasını istiyorum. Biz olamıyoruz belli bari şikeci kız kardeşlere gitmesin şampiyonluk. Biz en azından AL'ye gideriz herhalde. Yeni yönetim, yeni hoca ve xelçüksüz, sarbisiz, baltasız vs... yepyeni bir kadro ile seneye şampiyonluk ve AL hedef olmalı. Bu sene de gitti boşuna umutlanmayın. Zaten Trabzon maçında gitmişti de işte bir umut yine takip ediyorduk lakin o umut kırıntısı bile kalmadı artık.

iki kurusluk dursun hakeme, tffye falan sesimi cikacak ? dursunu kapida kopek gibi 4saat bekletirler, sonra tekmeyi cakarlar arkasina. Galatasarayi temsil eden baskaninizla gurur duyun

Bu ne lan kimse penaltıyı tartışmıyor yasini tartışıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Levent Nazifoğlu: "Cüneyt Çakır'a artık hiçbir futbolcu veya yönetici güvenmiyor. Artık hakemlik yapma olanağı kalmamıştır."

Nazifoğlu: "İnanmadığı, görmediği pozisyonda lehimize olan faulü penaltı olarak değerlendirdi. Tüm tribün o penaltıyı vereceğini biliyordu."
Nazifoğlu: "Bir devin çöküşü. Kendi kendini amip gibi yeyip bitiyor. 5000 kişilik Karabük seyircisinin bile baskısına dayanamayan bir hakem"

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt