16/17 H:19 | Beşiktaş 5-1 Konyaspor | MS | 30 Ocak

Aras niye yabancı o zaman onu anlamadım ben. O da 2011 de seçmiş MTı. Acaba hiç TC vatandaşlığımı yok.

Son pozisyon penaltı değil miydi? Eline çarpıyor Tosic'in.

Beşiktaş Arena'ya 5 puan farkıyla gelirse kötü olacak.

Bizim saldırmamız gerecek. Onlar da 1 puan alsa kafi rakiplerinden modunda olacak.

Saldırırken çok açık vereceğiz. Olası bir mağlubiyette 8 puan farkla şampiyonluğa elveda deriz :(

Neyse bjknin oyunuyla yüzleşelim

Beşiktaş Arena'ya 5 puan farkıyla gelirse kötü olacak.

Bizim saldırmamız gerecek. Onlar da 1 puan alsa kafi rakiplerinden modunda olacak.

Saldırırken çok açık vereceğiz. Olası bir mağlubiyette 8 puan farkla şampiyonluğa elveda deriz :(
sokayım beşiktaşına be. kes sesini

ihtiyatlı bilgi vermiyorsunuz beyler inler net yabancıdır çift pasaport diye birşey geçerli değil milli takım baz alınıyor kural sonrası gelenler için.
Kuraldan önce gelip gelmemesi değil mevzu kuraldan önce milli takım tercihini yapmış olması. O yüzden muaf tutuluyor.

Soru işaretlerini giderelim.

http://www.tff.org/Resources/TFF/Do...7/Spor-Toto-Super-Lig-Turgay-Seren-Sezonu.pdf

BOby.png

Obaaaa en az 7 Türkiye A mili takımında oynama uygunluğu lazımmış 18 de , şuan ne aras nede gökhan inler Türk milli takımında oynayacak durumda değil !

Olay şu : Yeni kuraldan sonra bu ligde forma giyen çift pasaportlular zaten yerli sayiliyor (Eren Derdiyok gibi).
Birde eskiden Turk milli takiminda oynamasi icin davet alan oyuncularda yerli sayiliyormus (Inler,Özil vs.)

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gokhan in turk vatandasligi olduguna gore turk statusunde oynuyordur , cunku turk pasaportu var adamin

fakat turk pasaportu olmasina ragmen henuz milli takim secmemis oyuncular icin ,eger yabanci milli takimi secerse turk statusu verilmiyor

gokhan bu kisitlamadan cok once isvicre milli takiminda zaten oynuyor oldugu icin yabanci sayilmiyor

yazidan onu anladim

Yalnız Adana Kasımpaşa maçında da kural hatası var paşanın maç kadrosunda 12 yabancı oyuncu bulunuyor

Geri
Üst Alt