Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.174
- 70.345
- 4.918
Arenada hakemlerde kurtaramayacak sizi haysiyetsiz,șikeciler...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şöyle düşün,5 puanla gelseler yendiğimiz takdirde fark 2'ye düşecek.Kayıpsız gittiğimiz sürece ilk puan kayıplarında önlerindeyiz ikili averajla.Ancak 5'ten fazla olursa problem olabilir onda haklısın.Onun için derbiye kayıpsız gitmeliyiz.
Yalnız biri lisans kriterleri diğeri maç içi kriterleri. Söylediği doğru gibi sanki
Oylede Gokhan Inler yerli sayiliyor deniyor.7 tane milli takımda oynayabilir oyuncu olmasi lazim deniyor kadroda.Bu durumda Aras'ın Türk pasaportu bile yok.Ne olacak bilmiyorumBelli olmaz, Mustafa Denizli Fenerde yapmıştı hükmen yenik sayılmıştı..
Benim anladığım bu. Lakin Aras mevzusunu bilmiyorum. Türk pasaportu yok deniyor.
İnşallah 3 puan farkla gelirler inşallah yener averajla falan liderliği alırız
Taraftar çok önemli. İlk 10-15 dk Beşiktaş'ı maymun edip Sneijder - Podolski iki tane iteleyebilirsek 3 puanı alırız.
şerefsiz at şikecisi 8jkİnşallah 3 puan farkla gelirler inşallah yener averajla falan liderliği alırız
Taraftar çok önemli. İlk 10-15 dk Beşiktaş'ı maymun edip Sneijder - Podolski iki tane iteleyebilirsek 3 puanı alırız.
max altı puan ile gelsinler kafiYok renktaş bu maç bitti zaten Bjk alır.Karabük'e bakacağız önümüzdeki hafta.
max altı puan ile gelsinler kafi
maçı aldığın zaman üç puan kalıyor ama ikili averaj sende oluyor
6-0 yendik diye sevindim.
Fener'e ayiya dört tane çaktilar diye sevindim.
Bugün şu Beşiktasin oyunu görünce dertlendim.
Rakibimiz fener değil ki.
Kasımpaşa
1 Ramazan Köse
4 Titi
6 Loret Sadiku
31 Olivier Veigneau
88 Veysel Sarı
90 Strahil Popov
8 Andre Castro
11 Tunay Torun
12 David Pavelka
9 Fode Koita
10 Adem Büyük
yedex
34 Eray Birniçan
2 Kenny Otigba
3 Vasil Bozhikov
7 Herolind Shala
17 Turgut Doğan Şahin
20 Cristian Guanca
13 Samuel Eduok
inceleyelim
Son pozisyon penaltı değil miydi? Eline çarpıyor Tosic'in.
0-3 Kasımpaşa
bunu geçelim de maçı izlemeyenler için özet geçebilecek kurala göre net Türk vatandaşı bir renktaş var mı
Dikmen'de misin? Ilker mi?Keçiören falan iyi yine sen bir de benim oturduğum yeri göreceksin. Abartmıyorum bak bir şeylere tutunmazsan yuvarlanır gidersin![]()